5 Αυγ 2019

Ενας στρατιώτης της Γιούβε είναι έτοιμος ν’ αλλάξει στρατόπεδο

Ηρθε στη Γιουβέντους το 2015 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για 25 εκατ. ευρώ και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάντσεστερ.

Gazzetta dello Sport και Tuttomercatoweb υποστηρίζουν πως ο Μάριο Μάντζουκιτς τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουνάιτεντ, ακυρώνοντας ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας που σημείωσε ο Κροάτης είναι, λόγω ηλικίας, εκτός της φιλοσοφίας του Σόλσκιερ.


Ο 33χρονος Μάντζουκτις, αν δεχτούμε τις πληροφορίες των Ιταλών, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών με οψιόν για ένα ακόμη έτος και να κερδίζει 6 εκατ. ευρώ ετήσιο μισθό. Η μετακίνησή του στην Αγγλία θα αποφέρει στη Γιούβε 15 εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες, ακούστηκε και το σενάριο ο Μάντζουκιτς να μπει σε πακέτο ανταλλαγής, μαζί με τον Ματουντί, για τον Ρομελού Λουκάκου. Είτε ως μεμονωμένη περίπτωση, είτε ως συνολική προσφορά, οι παραπάνω όροι δεν αλλάζουν και ο Μάριο είναι κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.


1 σχόλιο:

  1. στο καλο κ να μας γραφεις....Παιχτης παλαις κοπης,βαρυ κορμι που αν δεν ειχε Αλεγκρι επρεπε να φυγει απο περσι το καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή