2 Αυγ 2019

Το ηχηρό «όχι» του Ντιμπάλα στη Γιουβέντους, η τιμωρία και το αβέβαιο μέλλον

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αρνήθηκε, με εμφατικό τρόπο, να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουβέντους, με επίσης εμφαντικό τρόπο, του απαγόρευσε να προπονείται μέχρι τη Δευτέρα και του ζητά ν’ αλλάξει γνώμη. Τα πάντα είναι στον αέρα και το μέλλον του Αργεντίνου είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Τορίνο από την Πέμπτη το μεσημέρι. Είχε επικοινωνία με τη διοίκηση, με τον Φάμπιο Παράτιστσι συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες, αλλά ακόμη δεν έχει γνωρίσει το νέο του προπονητή. Η Γιουβέντους του απαγόρευσε να προπονείται και δεν τον έχει φέρει σε επαφή με τον Μαουρίτσιο Σάρι.


Το Νο 10 των μπιανκονέρι θεωρεί πως δεν του ταιριάζει η ομάδα του Μάντσεστερ και αφού οι Τορινέζοι δείχνουν να μην τον θέλουν επιθυμεί να περιμένει προτάσεις από ομάδες που θα του πηγαίνουν καλύτερα. Πρωταρχικός του στόχος, βέβαια, είναι να συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Και κάπου εκεί, σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, μπαίνει στο παιχνίδι η Ιντερ. Για δεύτερη ημέρα ακούγονται οι νερατζούρι και μια άλλη πιθανή ανταλλαγή. Αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα με τον Μάουρο Ικάρντι.

Οι μέρες που ακολουθούν αναμένεται να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον…

Ο,τι κι αν ακολουθήσει…


1 σχόλιο: