7 Αυγ 2019

Η κίνηση για ποδοσφαιριστή που χρεώνουν στον Παράτιτσι και χαλάστηκε ο Μαρότα

Οι σχέσεις του Μπέπε Μαρότα και του Φάμπιο Παράτιτσι δεν είναι καλές. Οι δύο παράγοντες έχουν κάποιους λόγους για να υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους.

Ενας από αυτούς τους λόγους, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει ο Παράτιτσι έχει έρθει εδώ και καιρό σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή της Ιντερ και αυτή είναι η αιτία που άλλαξε στρατηγική ο Ικάρντι.


Μάλιστα, το δημοσίευμα, όπως διαβάζουμε σε ιταλικό σάιτ, αναφέρει πως ο Αργεντίνος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους (μετά τις παρασκηνιακές κινήσεις του Παράτιτσι). Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Μαρότα.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά ο πρώην τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι δε θα έπρεπε να παρεξηγείται με κάτι τέτοια. Είναι χρόνια στην πιάτσα και γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς δουλεύει το σύστημα.


2 σχόλια:

  1. Δον Φαμπιο,παρτους τα σωβρακα....
    ανεβασε τιμη για Λουκακου....οι αλλοι οι ανεκδιηγητοι δινουν 80-85 για Λουκακου..
    κ αφησε ελευθερο το πεδιο να παρει σχεδον μιση τιμη τον Μαουριτο,ειδικα οσο πλησιαζει το τελος της μεταγραφικης...
    φερτον διπλα στο Πορτογαλο να κλαψουν μανουλες..
    ξεφορτωνομαστε Μαριο κ Πιπιτα κ περιμενουμε Ικαρντι!!!!!!!!
    ευγε Φαμπιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μαζί σου,μόνο κοίτα μην μας πιάσει κότσο ο Μαρότα και μας πάει σε τράμπα Ικάρντι-Ντιμπάλα και τους φτιάξουμε το μερκατο όπως ακριβώς το σχεδίαζαν. Εμεις βλέπω να ξεμένουμε με τον Ντιμπάλα αν δεν κινηθεί για αυτόν η Παρί ή η Μπάγερν που ακουγόταν στην αρχή του καλοκαιριού,όχι ότι με χαλάει,αλλά όπως φαίνεται χαλάει την διοίκηση και ειδικότερα τον Νέντβεντ.
    Το καλύτερο σενάριο θα ήταν το ξήλωμα των Κεντιρα,Μαντζουκιτς,Ιγκουαην και να μείνει ο Ντιμπαλα σε συνδυασμό με τον ερχομό του Ικάρντι. Αν δεν γίνει αυτό τότε να φύγει Κεντιρα,Μαντζουκιτς και ας μείνει ο Πιπιτα.
    Αλλά μάλλον πρέπει να θυσιαστεί ο Πάολο για το FFP οπότε είναι κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Αργεντίνου στην Γιούβε
    VGS
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή