22 Σεπ 2019

Πώς οι οπαδοί εκβίασαν τη Γιουβέντους με την επιστροφή Μπονούτσι για να κερδίσουν περισσότερα

Οι Αρχές στην Ιταλία έχουν χιλιάδες συνομιλίες μεταξύ των οπαδών και το κύκλωμα που είχαν δημιουργήσει με σκοπό να έχουν πολλά προνόμια, μεταξύ αυτών και χρήματα.

Μια από αυτές τις συνομιλίες, είχε να κάνει με την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Γιουβέντους. Ο Ιταλός αμυντικός, όπως θυμόμαστε όλοι, είχε φύγει για τη Μίλαν. Μάλιστα, έγινε και ο αρχηγός των ροσονέρι.

Οταν αποφασίστηκε να επιστρέψει, σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα ιταλικά σάιτ, υπάρχει συνομιλία ηγετικών στελεχών μεγάλου και πασίγνωστου συνδέσμου της Γιουβέντους με τους υπεύθυνους της ομάδας.


Οι οπαδοί χρησιμοποιήσαν τον Μπονούτσι για να διατηρήσουν τα προνόμιά τους. Βάσει των στοιχείων που έχουν οι Αρχές, απειλούν πως αν δεν πάρουν ό,τι θέλουν, θα αντιδράσουν για την επιστροφή Μπονούτσι. Από τους διαλόγους φαίνεται πως ουσιαστικά δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με τον Ιταλό αλλά θεωρήθηκε καλή ευκαιρία να πατήσουν πάνω του ώστε να διατηρήσουν ό,τι είχαν ή να κερδίσουν ακόμη περισσότερα.

Ολοι θυμόμαστε πως κάποια στιγμή, μετά τις πρώτες αγωνιστικές, την πρώτη χρονιά της επιστροφής του, η κούρβα τον χειροκρότησε και τότε έλεγαν όλοι πως οι οπαδοί τον δέχτηκαν πίσω. Τελικά, ούτε ένα απλό χειροκρότημα ίσως να μην είναι τόσο αθώο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου