6 Σεπ 2019

Το σχέδιο του Παράτιτσι για να διώξει τους παίκτες που δε θέλει η Γιουβέντους

Πριν λίγες ημέρες, το forzajuve.gr είχε γράψει ένα θέμα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Γιουβέντους στις πωλήσεις.

Μάλιστα, είχαμε σημειώσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα να ξεφορτωθεί παίκτες που έκρινε πως είχαν κάνει τον κύκλο τους ή δεν τους ήθελε πλέον ο σύλλογος. Συγκεκριμένα, είχαμε αναφέρει πως αυτό το πρόβλημα είχε ονοματεπώνυμο: Φάμπιο Παράτιτσι.

Δυο-τρεις ημέρες αργότερα, η Corriere dello Sport έγραψε για κόντρα μεταξύ Σάρι και τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα, έκανε λόγο για σκληρές κουβέντες ανάμεσά τους. Το Calciomercato, σε δικό του ρεπορτάζ ουσιαστικά επιβεβαιώνει το θέμα που υπάρχει, αλλά στέκεται στο πώς σκέφτεται η Γιουβέντους να το λύσει.

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους είχαν προτάσεις, αναφέρει το θέμα, και υπενθυμίζει τι περιπτώσεις των Μάντζουκιτς, Ρουγκάνι, Ντιμπάλα. Ολοι τους αρνήθηκαν τη μεταγραφή, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο Τορίνο. Το σχέδιο του Παράτιτσι ώστε να διώξει παίκτες που δε θέλει να έχει η ομάδα στο ρόστερ της, είναι η προεργασία, αρκετά πριν ανοίξουν οι μεταγραφές.


Ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι γνωρίζει ποιοι είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Με αυτούς, όπως ανέφερε το ιταλικό δημοσίευμα, θα ξεκινήσει από νωρίς την επικοινωνία για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις υπάρξουν.

Παράλληλα, ο Παράτιτσι θα ανοίξει ένα κύκλο επικοινωνίας με τους υποψήφιους αγοραστές και θα επιχειρήσει να έχει χαρτογραφήσει μέσα στο Δεκέμβρη τα σχέδιά του ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και να μη χαθεί χρόνος. Εξάλλου, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι… ατελείωτη.

Σχετικά θέματα

Τώρα που τελείωσαν οι μεταγραφές, ας μιλήσουμε για ένα πρόβλημα που έχει η Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Για κόντρα με σκληρές κουβέντες μεταξύ Σάρι-Παράτιτσι γράφει ιταλική εφημερίδα. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου