19 Νοε 2019

Παίζει δυνατά το σενάριο επιστροφής Πογκμπά στη Γιούβε: Ποιοι φεύγουν, πόσα θα δώσουν οι Ιταλοί

Οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή Πολ Πογκμπά! Ο Γάλλος μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Τι κι αν όταν επέστρεφε στη Μάντσεστερ μιλούσε για το μέρος που ανήκει και το διάλειμμα που έκανε στο Τορίνο. Τώρα τα πράγματα δείχνουν εντελώς αντίθετα. Ο Πογκμπά εδώ και καιρό θα ήθελε να επιστρέψει στους μπιανκονέρι. Και όπως φαίνεται, η ομάδα σκέφτεται μια πιθανή μεταγραφή. Οχι με όρους Γιουνάιτεντ βέβαια.

Οι Αγγλοι αξιώνουν περί τα 150 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν τον Γάλλο στη Γιούβε. Οι Ιταλοί δε συζητούν κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Θα συζητούσαν όμως κάποιες ανταλλαγές παικτών και ένα χρηματικό ποσό που θα πλαισιώνει την πρόταση. Βάσει των όσων διαβάζουμε στην Ιταλία, ο Μάριο Μάντζουκιτς φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Μάντσεστερ. Ο Κροάτης αναμένεται τον Δεκέμβριο να πετάξει για το Νησί. Παράπονα εκφράζει ο Εμρέ Τσαν. Η Μάντσεστερ θέλει κάποιον μέσο. Και αυτός θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη συμφωνία, με τις τρεις πλευρές να είναι ευχαριστημένες.

Οι πρωταθλητές Ιταλία εκτιμούν πως ο Μάριο μπορεί να πιάσει 10 με 15 εκατ. ευρώ και καμιά 40αριά ο Γερμανός. Κάπου στα 50 εκατ. ευρώ, δηλαδή. Θα καταθέσουν και μια οικονομική πρόταση της τάξεως των 70 με 80 εκατ. ευρώ και θα πάνε να πάρουν με αξιώσεις τον Πογκμπά. Κάποιοι κάνουν λόγο για μεταγραφή τον Ιανουάριο. Αλλοι το καλοκαίρι. Σίγουρα η πρώτη εκδοχή συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Ενδέχεται όμως να ανηφορίσουν προς Μάντσεστερ οι δύο παίκτες της Κυρίας, ως πώληση ο ένας, με μορφή δανεισμού ο άλλος, καλλιεργώντας το έδαφος για τη μεγάλη κίνηση.


Δύο λεπτομέρειες: η μία επικοινωνιακή, η άλλη σημασίας. Ο κόσμος της Γιουβέντους με κάθε ευκαιρία δείχνει πως θέλει τον Γάλλο πίσω στην ομάδα. Στα socila media, γενικώς ή του ίδιου του ποδοσφαιριστή, υπάρχουν πολλές προτροπές ώστε να πάρει την απόφαση και να πιέσει τις καταστάσεις. Ολα αυτά τη στιγμή που ο Μίνο Ραϊόλα και η διοίκηση της Κυρίας τα λένε καλύτερα από ποτέ τα τελευταία χρόνια. «Εχουν έρθει και πάλι πολύ κοντά», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο ιταλικής εφημερίδας. Αν θέλουν οι δύο ομάδες, ο ποδοσφαιριστής, ο μάνατζερ και ο κόσμος, γιατί να μη γίνει η μεταγραφή;

Απομένει να δούμε πόσο κοντά με την πραγματικότητα βρίσκονται τα ρεπορτάζ και αν τελικά ο Πογκμπά θα ετοιμάσει βαλίτσες για το Τορίνο, λέγοντας αυτή τη φορά πως επιστρέφει στην οικογένειά του μετά το διάλειμμα στην Αγγλία…


1 σχόλιο:

  1. ξαναζεσταμενο φαγητο...
    φτανει παλι με Πογκμπα...χτυπα εναν χαφ νεο,με ονειρα,να βλεπει τη Γιουβε σαν ταβανι...
    παιχτες τυπου Πογκμπα ξερεις οτι παλι θα σοθυ την κανουν με τη πρωτη ευκαιρια...
    ΥΓ-με αυτα τα λεφτα χτυπας Ζανιολο κ Τοναλι(νεο Πιρλο τον βαφτιζουν ο Ιταλοι κ ειναι ηδη ετοιμος παιχτης) κ ιταλοποιειες την ομαδα!!Τεσπα...Παρατιτσι γενικα δεν μας τα λεει καλα απο ΝτεΛιχτ κ μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή