29 Νοε 2019

Η Γιούβε σκέφτεται να ανανεώσει με Ντιμπάλα και εδώ προκύπτει ένα ερώτημα

Η Γιουβέντους σκέφτεται να δέσει ακόμη περισσότερο τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ιταλικά ρεπορτάζ γράφουν πως οι μπιανκονέρι ενδέχεται να προτείνουν στον Αργεντίνο ανανέωση συμβολαίου, με αύξηση στις αποδοχές του. Ο Ντιπάλα δεσμεύεται με την Κυρία μέχρι το 2022 και αμείβεται με 7,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους. Τοι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση θα είναι για συμβόλαιο μέχρι το 2024 με ετήσιο μισθό 10 εκατ. ευρώ, επίσης χωρίς τα μπόνους.


Λέτε το εκπληκτικό απευθείας φάουλ απέναντι στην Ατλέτικο να έψησε τη διοίκηση να προχωρήσει στην ανανέωση; Σίγουρα μια τέτοια απόφαση δεν παίρνεται λόγω ενός όμορφου γκολ. Το ερώτημα είναι άλλο. Δεν είναι η ίδια διοίκηση που πίεζε το καλοκαίρι ώστε να πουληθεί ο Ντιμπάλα στη Γιουνάιτεντ; Τι άλλαξε μέσα σε 3,5 μήνες;


3 σχόλια:

  1. Δεν θα κατσει ο Ροναλντο και αλλο χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο το γκολ με την Ατλετικο ειναι? εδω παιζει ο Μπετανκουρ, το αιωνιο ταλεντο της πασας προς τα πισω που δεν τον πουλαμε ουτε με 70. αλλα τι με φταιει ο Ουρουγουανος, εδω ακομα εχουμε Ντε Σιλιο στην ομαδα.
    Δηλαδη το παιδι ξεχασε την μπαλα που ηξερε λογω του κομπλεξ του Αλεγκρι? φετος επεστρεψε στις παλιες καλες περιοδους και θα ανεβει κι'αλλο η αποδοση του. ωστοσο η σταση της διοικησης (ή αλλιως Παρατιτσι, κραταω μικρο καλαθι που φετος τα εκανε ψιλομανταρα) ειναι οντως ερωτηματικο.

    Υ.Γ. Καποιοι που τον λεγαν γατακι και Αργεντινο Τζιοβινκο εδω μεσα εξαφανιστηκαν τελευταια. Δεν ειμαι κανενας απο τους πιτσιρικαδες φαν, με τον Μεγαλεξανδρο μεγαλωσα. Ο Μπερναρντεσκι αν και τον γουσταρω με χιλια που ειναι και Ιταλος δεν κανει κατι παραπανω φετος, ο Νταγκλας τα γνωστα με τραυματισμους, βρειτε μου ποσοι καλυτεροι υπαρχουν στην αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανανεωση κ πουλημα το καλοκαιρι....φτανει με το γατι!
    4 χρονια χρονια περιμενουμε να γινει μεγαλος παιχτης..το να παιζει 3-4 ματς κ να εξαφανιζεσαι στα υπολοιπα(κυριως στα μεγαλα ματς) δεν σε καθιστα μεγαλο παιχτη...
    θεωρω απαραδεκτο παιχτης βεληνεκους κ ικανοτητων Ντυμπαλα,να παιζει τοσο προβλεψιμα με το αριστερο ποδι(το δεξι το'χει μονο για να περπαταει)..
    χρειαζεαι απειρη δουλεια στη πρωτη επαφη,καθετη πασα,ταχυτητα,δυναμη..εχει φανταστικο αριστερο φαλτσαριστο σουτ αλλα μεχρι εκει..
    αν θελει-επειδη μπορει- να ξεχωρισει κ να ξεκιναει η 11αδα απο αυτον χρειαζεται να δουλεψει παρα ,μα παρα πολυ ακομα!!
    ειδικα οταν εχουμε ζησει Πλατινι,Μπατζιο,ΝτελΠιερο σαν 10αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή