Σελίδες

Οι δύο ανταλλαγές που θα μπορούσε να κάνει η Γιούβε με την Παρί

Από εκεί που Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις, τώρα φέρονται να συζητούν για διάφορα deals.

Μέχρι και πριν δύο χρόνια ήταν γνωστό στον ευρωπαϊκό Τύπο το γεγονός ότι ανάμεσα στους μπιανκονέρι και στους Παριζιάνους το κλίμα ήταν πολύ ψυχρό, κυρίως λόγω της υπόθεσης Κομάν. Με τη μεταγραφή του Μπλες Ματουιντί τα πράγματα φάνηκε να στρώνουν και τώρα ιταλικά ρεπορτάζ και ειδικά αυτό της Corriere di Torino, της έκδοσης της Corriere della Sera στο Τορίνο δηλαδή, υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή.


Γιατί; Επειδή σκέφτονται αν τις συμφέρει ή όχι να προχωρήσουν σε ανταλλαγές. Η μία, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αφορά τους Εμρέ Τσαν και Λεάντρο Παρέδες, με τον πρώτο να πάει Παρίσι και τον δεύτερο να έρχεται Τορίνο, έχοντας κοστολογηθεί και οι δύο στα 30 εκατ. ευρώ. Η άλλη αφορά στον Ματία Ντε Σίλιο και τον Τόμας Μουνιέ, αν και σε αυτή την περίπτωση περισσότερο φέρεται να θέλει αυτή την τράμπα η Παρί παρά η Γιούβε. Τουλάχιστον για τον Ιανουάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...