15 Δεκ 2019

Πρωταθλητής κόσμου σνομπάρει Ρεάλ και Μπάρτσα για να έρθει στη Γιουβέντους

Ενα νέο όνομα από Αγγλία συνδέουν με τη Γιουβέντους στην Ισπανία και... μακάρι να έχουν δίκιο.

Αν πιστέψουμε τον Φάμπιο Παράτιτσι, οι μπιανκονέρι δεν πρόκειται να κάνουν κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο. Αν πιστέψουμε τους Ιταλούς δημοσιογράφους, ο στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα στο χώρο του κέντρου το προσεχές καλοκαίρι. Και αν πιστέψουμε τους Ισπανούς, μπορεί να είναι μια πραγματικά πολύ καλή κίνηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων, η Γιουβέντους φαίνεται να είναι η Νο 1 επιλογή του Ενγκολό Καντέ, του διεθνή Γάλλου χαφ της Τσέλσι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους τρικολόρ φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει από το Λονδίνο στο τέλος της σεζόν και υπάρχουν φήμες για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.


Στην Ισπανία, όμως, υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Γιούβε (ο Μαουρίτσιο Σάρι τον είχε στην Τσέλσι πέρυσι) και ότι ο Καντέ προτιμάει την Κυρία από τις δύο ισπανικές. Η αλήθεια είναι ότι οι Ιβηρες δε δικαιώνονται στα μεταγραφικά σενάρια τους για τη Γιουβέντους, αλλά αν είναι να επιβεβαιωθούν κάποτε, δε θα ήταν άσχημο να αφορά αυτή την υπόθεση...


1 σχόλιο:

  1. Καντε σουπερ,αλλα μονο σε περιπτωση αποχωρησης Ματουιντι...
    η ομαδα δημιουργικο χαφ στερειται,οχι ανασταλτικο...με Πιανιτς δεν πας πουθενα...
    ΥΓ- 2 ματς λειπει κ η ομαδα εγινε πιο γρηγορη,πιο ευελικτη στο παιχνιδι της,παταει περιοχη πο ευκολα γιατι μεχρι κ ο μετριος Μπεντανκουρ κουβαλαει μπαλα κ παιζει αξονα....κατι που για τον Πιανιτς μοιαζει ονειρο απατηλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή