30 Δεκ 2019

Ο Αγγλος εξτρέμ της Ντόρτμουντ που κοστίζει 100 εκατ. ευρώ και ενδιαφέρει τη Γιουβέντους

Η Ντόρτμουντ πήρε τον Ερλινγκ Χάαλαντ και η Γιουβέντους σχεδιάζει να πάρει παίκτη της Ντόρτμουντ.

Ο νεαρός Νορβηγός φορ κατέληξε στους Γερμανούς τελικά, εξέλιξη που μάλλον δεν προβλημάτισε και ιδιαίτερα τους μπιανκονέρι, αφού ο Φάμπιο Παράτιτσι επέμενε ότι δε θα πρέπει να αναμένονται δυνατές κινήσεις τον Ιανουάριο και μάλλον έλεγε αλήθεια. Για το καλοκαίρι, όμως, αναμένονται και μία από αυτές, σύμφωνα με το calciomercato.it, μπορεί να είναι ο Τζέιντον Σάντσο.


Ο νεαρός διεθνής Αγγλος εξτρέμ κοστολογείται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ και το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Γιούβε έχει ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση για να διαπιστώσει πώς έχουν τα πράγματα.

Ο Σάντσο, είναι η αλήθεια, εντυπωσιάζει στη Bundesliga και ενδεχόμενη απόκτηση του θα είναι όντως πολύ δυνατή κίνηση από όλες τις απόψεις, αλλά δε θα είναι καθόλου εύκολο αφού πάνω του έχουν πέσει και όλες οι καλές ομάδες της πατρίδας του (Premier League).


2 σχόλια:

  1. ουτε στα πιο μακρινα μας ονειρα...Αγγλος ειναι,αν φυγει απο Μπορουσια,πιο πιαθανο Γιουναιτεντ παρα σ'εμας...
    Συν οτι η Πρεμιερ του ταιριαζει περισσοτερο..
    παιχταρας μεγαλος αλλα οχι για εμας.
    με αυτο το ποσο τσιμπας Κιεζα κ Τοναλι...ιταλοποιεις την ομαδα με δυο μικρους -ειδικα Τοναλι- κ καλυπτεις κ δυο θεσεις,χαφ κ επιθεση(ιδιου τυπου παιχτης ειναι κ ο Κιεζα με τον Σαντσο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέει ο φίλος τώρα Κιεζα μια την παιχταρα Τοναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή