15 Δεκ 2019

Περίεργα πράγματα γράφονται για Γιούβε και Μάντζουκιτς

Η Curva Sud τραγούδησε στο ματς με την Ουντινέζε για τον Μάριο Μάντζουκιτς, για τον οποίο διαβάζουμε περίεργα πράγματα.

Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη και είχε και καλή απόδοση αυτή τη φορά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχιδιού, αλλά στο πέταλο των οργανωμένων δεν ασχολήθηκαν μόνο με αυτό. Η Curva Sud αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και το έκανε για χάρη ενός αγαπημένους της και συγκεκριμένα του Μάριο Μάντζουκιτς. Οι οργανωμένοι φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Κροάτη φορ, δείχνοντας έτσι τη στήριξη της για το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται καθόλου φέτος, αλλά και εκτιμώντας την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια.

Καλό θα είναι να το έχει εκτιμήσει και η Γιουβέντους αυτό, αλλά δεν παίρνουμε και όρκο, υπό την έννοια πως τώρα τελευταία κυκλοφόρησαν κάποια περίεργα πράγματα. Γράφτηκε, δηλαδή, ότι η διοίκηση δεν κάλεσε τον Μάντζουκιτς στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην οποία ήταν καλεσμένοι... 600-700 άτομα.

Γιατί δεν ήταν καλεσμένος;


Επειδή -άλλο περίεργο αυτό- κάπου διαβάσαμε ότι ο Μάριο είναι στο... Ντόρτμουντ εδώ και εβδομάδες -έχοντας την άδεια της Γιούβε- και κάνει προπονήσεις με την Μπορούσια, προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της ότι είναι σε καλή κατάσταση για να κάνουν πρόταση τον Ιανουάριο.

Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα ιταλικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τον Μάντζουκιτς, για να μην πούμε καθόλου πλέον, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι γίνεται και τι έχει συμφωνήσει (ή όχι) με τη διοίκηση. Σίγουρα, πάντως, η Curva Sud τον αποθέωσε για ακόμη μία φορά και σίγουρα ο Super Mario το αξίζει αυτό. Αυτό που δεν αξίζει, είναι να φύγει από τη Γιούβε σαν να τον πέταξαν...


1 σχόλιο:

  1. Να και κατι σωστο που εγινε τον τελευταιο καιρο απ τους οργανωμενους.
    Πραγματικα αθλια η συμπεριφορα της διοικησης στον Μαριο,εναν παικτη που μονο τερματοφυλακας δεν επαιξε για να βοηθησει την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή