19 Δεκ 2019

Η καραμπόλα που μπορεί να φέρει τον Πογκμπά ξανά στο Τορίνο

Το όνομα του Πολ Πογκμπά παίζει πάντα για τη Γιουβέντους και με όσα γράφουν οι Ισπανοί... παίζει περισσότερο.

Ο Γάλλος χαφ έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν σκοπεύει να το ανανεώσει, τουλάχιστον με όσα ξέρουμε ως τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι για να μην τον χάσουν ξανά ως ελεύθερο οι Αγγλοι.

Η ομάδα που έχει συνδεθεί περισσότερο μαζί του στα μεταγραφικά σενάρια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά νεότερα ισπανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι για τους μερένχες γίνεται προτεραιότητα πλέον ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο.


Αν ισχύει αυτό, τότε αυτομάτως θα θεωρείται πιο εύκολο για τη Γιούβε να κάνει ξανά δικό της τον Πογκμπά, αν όντως θέλουν κάτι τέτοιο οι μπιανκονέρι και δεν είναι απλά φήμες.

Πάντως, με βάση τα ρεπορτάζ σε Ιταλία Ισπανία  η και Αγγλία, Γιουβέντους και Ρεάλ πρέπει να έχουν τους ίδιους στόχους για το κέντρο: Πογκμπά, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Καντέ.

Να δούμε ποιος θα πάει πού στο τέλος...


1 σχόλιο:

  1. Πασχουμε στο κεντρο.. το διαδαλαμε ολοι ..σαν κοινο μυστικο.. αλλά παιρνουμε 4 παιχτες τζάμπα στο κεντρο. ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΟΓΜΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗ Κ ΣΑΝ ΠΡΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,,ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΓΚΜΟΑ, ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ Κ ΝΤΥΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ... ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ..ΑΥΓΑ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ... CHRIS IL CAPO...FORZAJUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή