1 Ιαν 2020

Η μεταγραφή της Γιουβέντους που αλλάζει το κλίμα για τον Παράτιτσι

Η Γιουβέντους παίρνει μέσα από τα χέρια της Ιντερ την αποκάλυψη της φετινής Serie A και το κλίμα... αλλάζει για τον Φάμπιο Παράτιτσι.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ο 19χρονος Σουηδός χαφ, εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Πάρμα, έχοντας 4 γκολ και 7 ασίστ προς το παρόν, με αποτέλεσμα να μπει στη λίστα των Γιούβε και Ιντερ.

Αυτοί που κινήθηκαν πιο γρήγορα και μάλιστα επισήμως ήταν οι νερατζούρι, οι οποίοι έκαναν συζητήσεις με την Αταλάντα στην οποία ανήκει ο παίκτης, με τα ΜΜΕ και ειδικά τη Gazzetta dello Sport να αποθεώνει τόσο τον ίδιο όσο και τον Μπέπε Μαρότα που ήταν έτοιμος να τον κλείσει. Και τελικά τον κλείνει ο Παράτιτσι και η Γιούβε.


Οπως αναφέρει σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, μέσα σε απόλυτη μυστικότητα οι μπιανκονέρι τα βρήκαν με την Αταλάντα στα 35 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κουλουσέφσκι, όπως φαίνεται, θα παραμείνει στην Πάρμα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ μια βόλτα στα social media αρκεί για κα καταλάβει κανείς ότι το κλίμα για τον Παράτιτσι έφτιαξε αρκετά μέσα σε λίγες ώρες. Αρκούσε, φαίνεται, μια αιφνιδιαστική κίνηση έναντι του Μαρότα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου