Σελίδες

Ακούστηκε για τη θέση του Ντεμιράλ αλλά τώρα θα κόστιζε 5 εκατ. ευρώ επιπλέον

Το σενάριο πρόωρης άφιξης του Κριστιάν Ρομέρο στο Τορίνο δεν έχει βάση και υπάρχει και οικονομικός λόγος για αυτό.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μερίχ Ντεμιράλ, με δεδομένο ότι είναι εκτός δράσης και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, υπήρξαν διάφορες φήμες για το αν η Γιουβέντους θα κινηθεί ή όχι για την απόκτηση κάποιου αμυντικού. Ενα από τα ενδεχόμενα που ακούστηκαν, ήταν αυτό της πρόωρης άφιξης του Ρομέρο, ο οποίος είναι παίκτης της Γιούβε από το περασμένο καλοκαίρι αλλά παραμένει στην Τζένοα ως δανεικός.

► Ποιος είχε πλησιάσει πρώτος τον πιτσιρικά Ντελ Πιέρο αλλά εκείνος περίμενε τη Γιουβέντους;


Θα μπορούσαν, επομένως, οι μπιανκονέρι να τον καλέσουν άμεσα στο Τορίνο, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό. Και ο λόγος δεν είναι μόνο αγωνιστικός, δηλαδή ότι το καλύτερο για τον πιτσιρικά Αργεντίνο είναι να παραμείνει στη Γένοβα για να παίζει, αλλά και οικονομικός.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων (26 εκατ. ευρώ δόθηκαν στην Τζένοα) προβλέπεται ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να δώσει άλλα 5 εκατ. ευρώ αν τον καλέσει πριν το καθορισμένο (καλοκαίρι του 2021) και στο Τορίνο μάλλον δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν έξτρα λεφτά στους ροσομπλού.

Εμπιστοσύνη στον Ντανιέλε Ρουγκάνι επομένως, περιμένοντας την επιστροφή του Κιελίνι προς τα τέλη Φεβρουαρίου...

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που είχε συμβόλαιο 15 χρόνια και δεν έπαιξε ποτέ αλλά έφυγε… γεμάτος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...