28 Ιαν 2020

Ο Ραϊόλα κλείνει το μάτι στη Γιούβε για δύο παίκτες του

Δύο ατάκες του Μίνο Ραϊόλα έχουν προκαλέσει νέα μεταγραφικά σενάρια για τη Γιουβέντους.

Ο περιβόητος μάνατζερ ήταν στην Ιταλία αυτές τις μέρες και πήγε μάλιστα και στη Μπρέσια για να δει το ματς με τη Μίλαν, λόγω του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν όσα είπε για τη Γιούβε και για παίκτες που εκπροσωπεί ο ίδιος και φέρονται να ενδιαφέρουν τους μπιανκονέρι.

Για τον Πολ Πογκμπά, για παράδειγμα, σε ερώτηση για το αν οι Γιουβεντίνοι μπορούν να ονειρεύονται την επιστροφή του, ο Ραϊόλα απάντησε πως «φυσικά και πρέπει να ονειρεύονται, γιατί αν δεν ονειρεύεσαι είσαι νεκρός. Εγώ δε δουλεύω πάνω στα όνειρα αλλά στον πραγματικό κόσμο και πρέπει να κάνω τις καλύτερες επιλογές για τους πελάτες μου. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μιλήσουμε για το μέλλον του Πολ».


Αυτή η απάντηση του Μίνο, ο οποίος είναι απόλυτος όταν δεν παίζει κάτι, ερμηνεύεται από το σύνολο του ιταλικού Τύπου σαν επιβεβαίωση ότι το θέμα Πογκμπά παίζει σοβαρά για τη Γιούβε.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα και για το αν ενδιαφέρεται ακόμη η Γιουβέντους, ο Ραϊόλα έδωσε την εξής απάντηση: «Αν δεν τους άρεσε ο Ντοναρούμα θα σήμαινε ότι δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο».

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Μίνο επιβεβαίωσε ότι οι μπιανκονέρι ρίχνουν ματιές προς τον τερματοφύλακα της Μίλαν. Για να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου