28 Ιαν 2020

Η μεταγραφική συμφωνία που μπορεί να χαλάσει γιατί έγιναν δεύτερες σκέψεις

Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, σε ό,τι αφορά την τράμπα του Μάτια Ντε Σίλιο με τον Λαβίν Κουρζάβα.

Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν συμφωνήσει για την ανταλλαγή των δύο πλάγιων μπακ, αλλά ακόμη το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Σύμφωνα με κάποιους επειδή απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τα βρει οριστικά η Γιούβε με τον Κουρζάβα, σύμφωνα με κάποιους άλλους επειδή ο Φάμπιο Παράτιτσι κάνει δεύτερες σκέψεις.


Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες θεωρούνται σημαντική για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού αναμένεται νέα επαφή των μπιανκονέρι με την πλευρά του Κουρζάβα αλλά και με αυτή της Παρί. Κάτι που σημαίνει ότι εντός της ημέρας, κατά πάσα πιθανότητα, θα ξέρουμε αν θα γίνει ή όχι η ανταλλαγή.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από Ιταλία πάντως, στο Τορίνο δεν είναι τόσο πεπεισμένοι όσο πριν λίγες μέρες ότι πρέπει να προχωρήσουν…


1 σχόλιο:

  1. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟ...Χαλασε του Ντεσιλιο,χαλασε του πιατσα στη Καλιαρι,χαλαει μαλλον κ Εμρε στη Μπορουσια...κ σημερα ψαχνουν να ανανεωσουν Ματουιντι ακομα ενα χρονο....δλδ για ατελειωτη βλακεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή