20 Φεβ 2020

Τελειώνει το καλοκαίρι ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες της Γιουβέντους

Ολο και πιο κοντά στην έξοδο είναι ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες της Γιουβέντους.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θυμόμαστε όλοι το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο οποίος πάτησε γερά στα πόδια του και αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόταση, θέλοντας να έχει μια νέα ευκαιρία στη Γιούβε.


Ετσι έγινε, αλλά το προσεχές καλοκαίρι μάλλον δε θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι την παραμονή του. Ο Αργεντίνος είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και αυτό υποστηρίζει με ρεπορτάζ της και η Gazzetta dello Sport, υπογραμμίζοντας ότι δεν κατάφερε να δικαιολογήσει μέσα στο γήπεδο -τουλάχιστον ως τώρα- την παραμονή του.


1 σχόλιο:

  1. χαθηκε η ευκαιρια με Χααλαντ...για μενα αν δεν μπορει οικονομικα να παει για μεγαλο οναμα(τυποθ Μπαπε,λογια Ανιελι περι αγορας αντιστοιχου Κριστιανο στα 23 του),τοτε Ιλισιτς η Ζαπατα της Αταλαντα ειναι σουπερ..
    Οπως κ να'χει το ξεκαθαρισμα του ροστερ πρεπει να γινει στη μεσαια γραμμη(Πιανιτς,Ματουιντι,Κεντιρα εκαναν το κυκλο τους) κ οποια λεφτα να χρησιμοποιοηθουν για μεσους...
    κ προφανως σε αριστερο/δεξι μπακ,μετα τη ντροπη της φετινης χρονιας να παιζουμε με εναν στην ουσια μπακ(Σαντρο-Κουαδραδο) στη καθε πλευρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή