8 Φεβ 2020

Απέτυχε ο Κανσέλο στη Σίτι, μεταγραφικά σενάρια για τον Πορτογάλο και εμπλοκή αντιπάλου της Γιουβέντους

Δύσκολα περνάει, όπως διαβάζουμε, ένας παίκτης που έμεινε για μία χρονιά στη Γιουβέντους και πουλήθηκε.

Οταν το καλοκαίρι οι μπιανκονέρι αποφάσιζαν να πουλήσουν τον Ζοάο Κανσέλο στη Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας λεφτά και τον Ντανίλο ως αντάλλαγμα, ήταν αρκετοί αυτοί που διαφωνούσαν. Λίγους μήνες μετά, όμως, το κλίμα είναι διαφορετικό.

Οπως διαβάζουμε στα αγγλικά Μέσα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει απογοητευθεί από τη νοοτροπία και τον τρόπο που δουλεύει ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ, με συνέπεια να μην του δίνει θέση βασικού, να μην του δίνει γενικά πολύ χρόνο συμμετοχής και να μην τον υπολογίζει για τα επόμενα χρόνια.


Οι Αγγλοι γράφουν ότι ο Κανσέλο είναι ανάμεσα στους παίκτες που η Σίτι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει το καλοκαίρι αν έρθει η κατάλληλη πρόταση και κάπου εκεί μπλέκουν την... Ιντερ στην υπόθεση.

Οι νερατζούρι, υπενθυμίζουμε, είχαν τον Πορτογάλο αλλά δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν, με αποτέλεσμα να τον αγοράσει η Γιουβέντους, η οποία ένα χρόνο μετά τον πούλησε στη Σίτι, η οποία σκέφτεται σε λίγους μήνες να τον πουλήσει κι αυτή...

Λέτε να δικαιωθούν οι μπιανκονέρι;


1 σχόλιο:

  1. Ναι την είδαμε την σωστή επιλογή σήμερα με Βερόνα. Ντροπή σας ξευτιλες τέτοιες εμφανίσεις. Ντροπή σας καλύτερα η πριμαβερα. Παρατιτσι παραιτησου. Μπεντακουρ φύγε δεν με νοιάζει που πήγαινε Ίντερ στα τσακιδια. Δεξί Μπακ έχει και η Λαμία, εμείς όχι. Χαφ να βγάζει κάθετη έχει και η Λαρισα, εμείς όχι. Ντροπηηηη ρε λίγο τσιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή