17 Φεβ 2020

Ο Κιελίνι στηρίζει τον Σάρι αλλά οι δηλώσεις του δείχνουν πως υπάρχει θέμα

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στον Μαουρίτσιο Σάρι.

Τη στιγμή που ο προπονητής αποφάσισε να βγάλει τον Λεονάρντο Μπονούτσι για να βάλει τον αρχηγό, το Stadium σείστηκε από τα χειροκροτήματα για την μεγάλη επιστροφή. Κάτι που χρειαζόταν, ψυχολογικά κυρίως, και ο ίδιος ο Κιελίνι.

«Τα άσχημα πέρασαν, αλλά τώρα αρχίζει το δύσκολο μέρος. Οι συμπαίκτες μου τα πάνε πολύ καλά, θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω και σιγά-σιγά να επιστρέψω στο 100%. Σήμερα μου χρειαζόταν ένα θετικό σοκ, τους ευχαριστώ όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του, για να ερωτηθεί στη συνέχεια τι Γιουβέντους... ξαναβρίσκει.


«Βλέπω τη Γιούβε στην 1η θέση, στους "16" του Champions League και με καλό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia. Συγχαίρω τους συμπαίκτες μου για όσα έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μεταδώσω ενθουσιασμό σε όποιον έπαιξε πολύ σε αυτό το δύσκολο διάστημα, τώρα μας περιμένει ένας μήνας με δύσκολα ματς. Θέλω μόνο να μπορέσω να βοηθήσω», είπε ο Κιελίνι, στον οποίο επισημάνθηκε ότι ο Σάρι τον χρειάζεται, αγωνιστικά και όχι μόνο, με τον αρχηγό να απαντάει το εξής.

«Πάντα είμαι δίπλα στον προπονητή, εντός ή εκτός γηπέδου, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ο Σάρι σίγουρα δεν χρειάζεται εμένα, χρειάζεται όλη τη Γιούβε, από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο υπάλληλο. Είμαστε ενωμένοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου