Σελίδες

Αγγλικά ΜΜΕ: Ο Γκουαρντιόλα έρχεται στη Γιούβε και φέρνει μαζί του παίκτη της Σίτι

Οι Αγγλοι δεν γράφουν μόνο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και για το ποιος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να τον ακολουθήσει στη Γιουβέντους.

Η ανακοίνωση της UEFA για την τιμωρία της Σίτι έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει ξανά η έντονη φημολογία για συμφωνία της Γιούβε με τον Γκουαρδιόλα, με τον οποίο οι επαφές φέρονται να ξεκίνησαν από την περσινή άνοιξη.


Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα γίνει, είναι δεδομένο ότι ο Πεπ θα ακούγεται συνεχώς για τους μπιανκονέρι και τώρα έχουμε και το πρώτο όνομα ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον ακολουθήσει.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, λοιπόν, αυτός μπορεί να είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος θεωρείται... πιστός του Ισπανού τεχνικού. Ο Γερμανός χαφ φερόταν ούτως ή άλλως να σκέφτεται την αποχώρηση του από το Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν και οι τελευταίες εξελίξεις -σύμφωνα με τους Αγγλους πάντα- τον φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην έξοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...