21 Φεβ 2020

Πώς η Γιουβέντους έχασε μέσα από τα χέρια της τον Ερλινγκ Χάαλαντ: Ολο το παρασκήνιο μιας μεταγραφής που δεν έγινε ποτέ

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 ο Ερλινγκ Χάαλαντ ήταν στο Allianz Stadium και περίμενε ότι θα υπέγραφε στη Γιουβέντους, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι...

Ολος ο πλανήτης έχει τρελαθεί με όσα κάνει ο 19χρονος Νορβηγός φορ, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χάαλαντ φέρεται να απασχόλησε και τη Γιούβε πριν καταλήξει στη Μπορούσια, αλλά το θέμα είναι ότι οι μπιανκονέρι θα τον είχαν κάνει δικό τους από πολύ νωρίς. Δεν το έκαναν όμως...


Συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου 2017 ο Νορβηγός, 17 ετών τότε, ήταν στις εξέδρες του Allianz Stadium για το Γιουβέντους-Ιντερ, μαζί με τον πατέρα του Αλφ-Ινγκε, τον μάνατζερ Τόρε Πέντερσεν και τον Λοντοβίκο Σπινόζι, εκπρόσωπο του Πέντερσεν στην Ιταλία.

Ολοι τους ήταν καλεσμένοι της Γιουβέντους, η οποία είχε ξεναγήσει τον Χάαλαντ τόσο στις εγκαταστάσεις της όσο και στην πόλη, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι φάνηκαν πολλά, τότε δεν αποφάσιζε μόνος του ο Φάμπιο Παράτιτσι αφού υπήρχε και ο Μπέπε Μαρότα, τα 3,8 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Μόλντε για την πώληση του.


1 σχόλιο:

  1. κ καπως ετσι αλληθωρισε παραπανω ο Μαροτα...χαχαχαχαα!!!
    ασχετα με το 17',υποτιθεται κ πριν ενα μηνα επαιζε στη μεταγραφικη ,ηταν φθηνος για τα σημερινα ποδοσφαιρικα ποσα που δαπανωνται,οποτε ειτε τοτε ειτε προσφατα η ομαδα εχασε μια επενδυση τυπου ΝτεΛιχτ,ειδικα στη φαση που ο στραικερ σου(Πιπιτα)ειναι τελειωμενη υποθεση το καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή