21 Φεβ 2020

Ο Αλέγκρι έχασε δύο τελικούς στο Champions League και απαντάει αν υπάρχει κατάρα στη Γιουβέντους

Υπάρχει μια κατάρα για τη Γιουβέντους στο Champions League; Προπονητής που έχασε δύο τελικούς ως μπιανκονέρο, δίνει την απάντηση.

Το έχουμε πει, λίγο-πολύ, όλοι. Είτε το πιστεύουμε είτε όχι. Η κατάρα του Champions League... Πώς να μην το σκεφτείς, δηλαδή, όταν η ομάδα πάει σε εννιά τελικούς και χάνει στους επτά;

Οι δύο από αυτούς τους επτά ήταν με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο και αυτός ήταν που κλήθηκε να απαντήσει, στην παρουσίαση του βιβλίου του, στο αν υπάρχει τελικά όντως κατάρα για τους μπιανκονέρι.


«Ο στόχος ήταν πάντα να ξεμπερδεύουμε με τον όμιλο και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχει κατάρα. Το να πας στον τελικό, από μόνο του είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πας στο Superbowl, για παράδειγμα, είναι τεράστιο γεγονός. Από εκεί και πέρα, ή θα νικήσεις ή θα χάσεις, αλλά η παρουσία εκεί είναι μεγάλο γεγονός από μόνο του», είπε ο Μαξ και πρόσθεσε.

«Αντιμετωπίζεις τους πιο δυνατούς, ο τελικός είναι ένα ματς ανάμεσα στους πιο δυνατούς. Εμείς αντιμετωπίσαμε τη μία φορά την Μπαρτσελόνα και την άλλη την Ρεάλ, οι οποίες ήταν πιο δυνατές. Στο Βερολίνο είχαμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε, στο Κάρντιφ ήταν πιο δύσκολο. Κατάρα, πάντως, δεν υπάρχει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου