26 Φεβ 2020

Ανιέλι: Οι χορηγοί θέλουν να προχωράει η Γιουβέντους, δεν τους ενδιαφέρει το όμορφο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα

Ο Αντρέα Ανιέλι στήριξε τον Μαουρίτσιο Σάρι με όσα είπε, υπενθυμίζοντας όμως ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους κλήθηκε να σχολιάσει την ως τώρα πορεία της ομάδας, καθώς μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς σε Ιταλία και Ευρώπη.

«Μέχρι τώρα είμαστε πολύ καλά. Πρώτοι στο πρωτάθλημα, στους "16" του Champions League, στον ημιτελικό του κυπέλλου. Είμαστε πολύ καλά αν υπολογίσουμε γενικά την πορεία και όχι ένα ματς, αν και μερικές φορές ένα ματς μπορεί να κάνει τη διαφορά», ήταν η απάντηση του Ανιέλι.


Και πρόσθεσε: «Συνηθίζω να κρίνω τη σεζόν στο τέλος της. Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο θα έχουμε νικήσει από τον Φεβρουάριο, όλα κρίνονται τον Μάιο. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή, άρα ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες».

Ρωτήθηκε και για το αν οι χορηγοί θέλουν νίκη με καλό θέαμα και είπε: «Στους χορηγούς ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το να νικήσεις δεν είναι σημαντικό, είναι το μόνο που μετράει, σκέφτονται όπως οι Γιουβεντίνοι. Τον χορηγό τον ενδιαφέρει να προχωράς στις διοργανώσεις, να προβάλλεσαι. Δεν τους ενδιαφέρει το όμορφο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα».


4 σχόλια:

  1. Άμα θες να κερδίζεις δεν φέρνεις έναν επαγγελματία λουζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντρεα Ανιελι ειναι ενας λογιστης και ως τετοιος λειτουργει. Ενας ανθρωπος που κοιταζει ΜΟΝΟ τους αριθμους δε μπορει να εχει οραμα.
    Πολυ αμφιβαλλω αν αγαπαει το ιδιο το ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε δε μας τα λες καλά. Ούτε μπάλα βλέπουμε, ούτε και τα καλύτερα αποτελέσματα παίρνουμε, τουλάχιστον από τα τελευταία χρόνια. Χορηγοί είναι περισσότερο οι φίλαθλοι. Και αυτούς τους κερδίζεις με το όμορφο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή