Η εικόνα που δείχνει την απελπιστική κατάσταση μεταξύ των οπαδών της Γιουβέντους

Ολο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα στο Allianz Stadium, αφού έχουμε και κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς.

Η στάση της διοίκησης απέναντι στους ultras έχει μετατρέψει σε... θέατρο την έδρα της Γιουβέντους και τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.

Το γεγονός ότι από τις άλλες θύρες του γηπέδου δε φωνάζουν ποτέ κάποιο σύνθημα αλλά κινητοποιούνται μόνο για να αποδοκιμάσουν όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, έχει προκαλέσει πλέον κόντρα με τους οργανωμένους, οι οποίοι κράζουν.


Οχι μόνο τη διοίκηση, αλλά και τους υπόλοιπους. Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφορεί σε λογαριασμό οργανωμένων οπαδών στα social media, οι οποίοι ειρωνεύονται σαν... πιγκουίνους τους οπαδούς που πάνε στις άλλες θύρες.«Αυτοί που θα μετατρέψουν το γήπεδο σε ηφαίστειο κόντρα σε Ιντερ και Λιόν», είναι το νόημα των σχολίων που γίνεται και καταλαβαίνει ο καθένας ότι με τη στάση που τηρεί η διοίκηση τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο χειρότερα. Οπως για παράδειγμα οι μεν να κατηγορούν τους δε. Κάτι σαν ένας οπαδικός εμφύλιος δηλαδή…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος