18 Φεβ 2020

Ο Κλοπ έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάρι και τη Γιούβε

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να εξηγήσει τη δήλωση του προ ολίγων ημερών για τη Γιουβέντους, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι η Γιούβε είναι για αυτόν το φαβορί για το Champions League και ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν είναι στο +10 στη Serie A.

Ο Σάρι υποδέχθηκε αυτή τη δήλωση σαν προσπάθεια του Κλοπ να διώξει οποιοδήποτε άγχος από τη Λίβερπουλ και να φορτώσει τον τίτλο του φαβορί σε άλλη ομάδα, ενώ ο ιταλικός Τύπος είδε τα λόγια του σαν καρφί προς τον προπονητή των μπιανκονέρι.


Μετά από όλα αυτά, επομένως, ο Γερμανός επανήλθε στο θέμα, θέλοντας να διευκρινίσει τι εννοούσε.

«Στενοχωριέμαι για ένα θέμα που προέκυψε, δεν ήθελα να ασκήσω πίεση στον Σάρι. Δεν κάνω τέτοια mind games. Μου έκαναν μια ερώτηση και μερικές φορές απαντάω πριν σκεφτώ. Είπα απλά ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο η Γιούβε δεν είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς διαφορά στη Serie A. Μετά είδα το Λάτσιο-Ιντερ και κατάλαβα για ποιο λόγο. Η Ιντερ παλεύει ξανά για τον τίτλο ενώ η Λάτσιο κάνει μια απίστευτη σεζόν. Δεν ήθελα να ασκήσω πίεση στον Μαουρίτσιο, τον οποίο σέβομαι πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του Κλοπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου