Η μεγάλη μεταγραφική αρπαγή που θα μπορούσε να κάνει η Γιούβε

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ λατρεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους δουλεύει για το 2022 λόγω της... καλής ρήτρας του με τη Ντόρτμουντ.

Ο 19χρονος Νορβηγός φορ είναι πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει όλο αυτό, μιλώντας για το πώς ξεκίνησαν όλα.

«Θα ήθελα να συναντήσω από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω ότι είμαι ποδοσφαιριστής χάρη σε εκείνον. Για μένα ήταν πάντα πρότυπο», είπε ο Χάαλαντ και αυτό, αμέσως, ερμηνεύθηκε και σαν άνοιγμα προς τη Γιούβε.

Δεν ξέρουμε αν είναι έτσι, ξέρουμε όμως ότι οι μπιανκονέρι μιλάνε πάντα με τον Μίνο Ραϊόλα για τον Νορβηγό, ο οποίος στο συμβόλαιο του με τη Ντόρτμουντ έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 75 εκατ. ευρώ. Ποσό, δηλαδή, χαμηλό με βάση τις τιμές πλέον στο ποδόσφαιρο.


Το θέμα είναι πότε μπαίνει σε ισχύ αυτή η ρήτρα. Η πλειοψηφία του Τύπου υποστηρίζει ότι θα ισχύει από το καλοκαίρι του 2022, όταν θα είναι 21 ετών ο φορ της Μπορούσια, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν από το καλοκαίρι του 2021.

Οπως και να έχει, το θέμα Χάαλαντ είναι πάντα ανοιχτό για τη Γιουβέντους, με δεδομένες και τις εξαιρετικές σχέσεις με τον Ραϊόλα...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος