23 Μαρ 2020

Οι δύο προϋποθέσεις που θα έκαναν τη Γιούβε να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο είναι μια χαρά στη Γιουβέντους, η Γιουβέντους είναι μια χαρά με τον Ρονάλντο, αλλά αν ο Ρονάλντο θελήσει να φύγει η Γιουβέντους δε θα τον σταματήσει. Ολα γράφτηκαν σήμερα στην Ιταλία...

Δράση δεν υπάρχει, είναι άγνωστο και πότε θα υπάρξει ξανά, οπότε είναι σε δύσκολη θέση οι δημοσιογράφοι και το αναγνωρίζουμε. Αλλο αυτό όμως και άλλο να γράφει κάποιος μέσα σε ένα κομμάτι ότι μπορεί να συμβούν, πραγματικά, όλα.

Σε ιταλική ιστοσελίδα, για παράδειγμα, διαβάσαμε πώς έχουν τα πράγματα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Γιούβε. Και αυτά που διαβάσαμε, σε ένα κείμενο, είναι τα εξής.

- Ο Ρονάλντο είναι πολύ καλά στη Γιουβέντους, αισθάνεται μια χαρά, τα πάει καλά με όλους και δεν σκέφτεται κάτι άλλο.


- Η Γιουβέντους είναι ευτυχισμένη με τον Ρονάλντο, ο οποίος αποδίδει μια χαρά στο γήπεδο, κάνει αυτά που πρέπει ξέρει από αυτό και γενικά δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα.

- Ο Ρονάλντο δεν σκέφτεται τις φήμες που κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αν οι Αραβες τρελαθούν και προτείνουν εξωφρενικό συμβόλαιο, μπορεί και να το σκεφτεί.

- Η Γιουβέντους δεν σκέφτεται ότι μπορεί να προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα για τον Ρονάλντο, αλλά αν προκύψει και ο Πορτογάλος ψήνεται, τότε οι μπιανκονέρι θα το συζητήσουν και θα ζητήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Χωρίς να κάνουμε ρεπορτάζ Γιουβέντους, κλεισμένοι στα σπίτια μας στην Ελλάδα όπως είμαστε, υποθέτουμε πώς κάτι από όλα αυτά θα... γίνει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου