Σελίδες

Αυτόν θέλει να φέρει ο Παράτιτσι στη θέση του Πιάνιτς

Στην Μπρέσια δίνουν μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό αυτή την περίοδο, αλλά σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο μιλάνε και για μεταγραφικά θέματα.

Η Λομβαρδία είναι η περιοχή της Ιταλίας που έχει το σημαντικότερο πρόβλημα με τον ιό και οι πόλεις του Μπέργκαμο (κυρίως) και της Μπρέσια έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Παρ' όλα αυτά, γίνονται συζητήσεις και για ποδοσφαιρικά και κυρίως μεταγραφικά θέματα. Αυτό υποστηρίζουν ιταλικά Μέσα, αναφερόμενα στον Σάντρο Τονάλι και τη Γιουβέντους, η οποία φέρεται να κινείται συνεχώς για να εξασφαλίσει την απόκτηση του.


Ο Φάμπιο Παράτιτσι, γράφουν οι Ιταλοί, είναι σε συνεχείς επαφές τόσο με την οικογένεια του νεαρού Ιταλού χαφ όσο και με τον Μάσιμο Τσελίνο, πρόεδρο της Μπρέσια, με στόχο να κλείσει τη μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Και μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτά τα ρεπορτάζ, οι Ιταλοί τα συνδέουν με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, τον οποίο αρκετοί τον θεωρούν... φευγάτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...