Σελίδες

Αυτά είναι τα δεδομένα για την επόμενη κίνηση του Μπουφόν

Οι εξελίξεις με τον κορονοϊό θα φέρουν εξελίξεις και σε ό,τι αφορά τον Τζίτζι Μπουφόν.

Οταν επέστρεψε στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην αρχηγός, άπαντες σκέφτηκαν ότι γύρισε για να παίξει ένα χρόνο -έστω ως αναπληρωματικός- και να κλείσει την καριέρα του με τη σωστή φανέλα.

Μέσα στη σεζόν, βέβαια, ο Τζίτζι είπε αρκετές φορές ότι αισθάνεται καλά, ότι είναι μια χαρά ως δεύτερος πίσω από τον Βόιτσεκ Σέζνι και ότι στόχος του είναι να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.


Τώρα, με τη φετινή αγωνιστική περίοδο να έχει… τιναχτεί στον αέρα λόγω του κορονοϊού, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Μπουφόν θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ο Τζανλουίτζι δε θέλει το τέλος της καριέρας του να είναι μέσα σε ένα... αδιάφορο σκηνικό, με μια σεζόν τόσο ιδιαίτερη όσο η φετινή, οπότε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Εκτός κι αν, λέμε τώρα, συνεχιστεί η σεζόν και η Γιουβέντους κατακτήσει το Champions League. Εκεί μπορεί και να το σκεφτεί αλλιώς ο Τζίτζι, αν και είχε πει ότι θα ήθελε και το Παγκόσμιο Συλλόγων, σε μια τέτοια περίπτωση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...