27 Μαρ 2020

Τα 6 συμβόλαια που θα απασχολήσουν τη Γιούβε: Ποιοι πάνε για ανανέωση, ποιοι όχι

Εξι υποθέσεις ανανεώσεις συμβολαίων θα απασχολήσουν τη Γιουβέντους τους προσεχείς μήνες. Ας δούμε τι θα γίνει στην κάθε περίπτωση...

Μπορεί να μην υπάρχει δράση, μπορεί οι ομάδες να μην ξέρουν πότε θα υπάρξει ξανά και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον στα θέματα των συμβολαίων ξέρουν τι ισχύει και με ποια πρέπει να ασχοληθούν.

Η Γιούβε έχει έξι τέτοιες περιπτώσεις, αφού τόσα είναι τα συμβόλαια που λήγουν το φετινό καλοκαίρι, το επόμενο και το μεθεπόμενο. Συγκεκριμένα, φέτος λήγουν αυτά των Τζίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι, του χρόνου αυτά των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Σάμι Κεντίρα, το 2022 αυτά των Πάουλο Ντιμπάλα και Μπλες Ματουιντί.



Από αυτά τα έξι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανανέωση των Κιελίνι και Ντιμπάλα, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη αρχίσει. Προς ανανέωση πάει και ο Μπουφόν, επίσης, αφού δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί φέτος.

Από εκεί και πέρα, οι Ιγκουαΐν και Κεντίρα μάλλον θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν πρόκειται να λάβουν προτάσεις από τους μπιανκονέρι για νέα συμβόλαια, ενώ ο Ματουιντί είναι σε μια κατάσταση όπου όλα είναι πιθανά, αν και οι πιθανότητες είναι ελαφρώς υπέρ της ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου