Παραδοχή Σάρι: Οι παίκτες μου δεν ακούν σε όσα τους λέμε

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη Γιουβέντους και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος.

Οι μπιανκονέρι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Λιόν στη Γαλλία και έκαναν πιο δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Champions League.

Δεν είναι, πάντως, ένα σκορ που δεν ανατρέπεται, αρκεί στη ρεβάνς η Γιούβε να... παίξει. Και να παίξει όπως θα της πει ο προπονητής, γιατί μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει αυτό και το παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο Σάρι στις δηλώσεις του ήταν έξαλλος επειδή, όπως είπε, οι παίκτες του βγάζουν ένταση στην προπόνηση αλλά όχι στους αγώνες. Κάνουν τα πάντα σωστά στην προπόνηση, όπως είπε, αλλά κάνουν τα ακριβώς αντίθετα στον αγώνα.


Ο προπονητής είπε ευθέως ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακούν όσα τους λέμε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να είμαστε μία ταχύτητα πάνω σε όλες τις αντιδράσεις μας στην προπόνηση».

Τα είχε ξαναπεί αυτά ο Σάρι, αλλά σε πιο ήπιο τόνο. Τώρα έδειξε τον εκνευρισμό του και αυτό δείχνει ότι μάλλον πιέζεται και ο ίδιος πλέον.

Αυτό που ξέρουμε εμείς, είναι ότι αν ένας προπονητής παραδέχεται ότι δεν τον ακούν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπάρχει πρόβλημα. Δυστυχώς…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος