26 Μαρ 2020

Τι θέλει η Γιουβέντους για τη φετινή Serie A και τι για το Champions League

Αν έχουμε καταλάβει καλά -και αν φυσικά οι Ιταλοι ξέρουν τι γράφουν- ο Αντρέα Ανιέλι δε θέλει να συνεχιστεί η Serie A, αλλά θέλει να συνεχιστεί το Champions League.

Το αν θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην Ιταλία ή αν θα έχει ήδη ολοκληρωθεί, με πρόωρο τέλος δηλαδή, δεν το ξέρει κανείς. Ούτε καν αυτοί που αποφασίζουν.

Ολα εξαρτώνται από τον κορονοϊό, φυσικά, αλλά έχει ενδιαφέρον να διαβάζεις αυτά που γράφονται αυτές τις μέρες και τα οποία κάπου κοντράρονται.

Η Γιουβέντους, για παράδειγμα, φέρεται να είναι υπέρ της πρόωρης λήξης του φετινού πρωταθλήματος, είτε υπάρξει απονομή τίτλου είτε όχι. Και για να είναι υπέρ αυτής της άποψης η Γιούβε, προφανώς αυτή είναι η επιθυμία και του Ανιέλι.


Την ίδια ώρα όμως, τα ίδια Μέσα, γράφουν ότι η ECA, στην οποία είναι πρόεδρος, «επικράτησε» της UEFA επιτυγχάνοντας την αναβολή του Euro για να ολοκληρωθούν, ακόμη και με μονά παιχνίδια και με μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μόνο 2-3 εβδομάδες τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Ανιέλι δε θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά θέλει να συνεχιστεί -με κάποιον τρόπο- το Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου