11 Απρ 2020

Το στοίχημα Ντελ Πιέρο-Ντιμπάλα και το έπαθλο του νικητή

Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα αποφάσισαν το έπαθλο της μονομαχίας τους στα φάουλ, επέλεξαν τα καλύτερα γκολ που έχουν βάλει με αυτό τον τρόπο και θυμήθηκαν τη φανέλα του Αλεξ που έχασε σε πλειστηριασμό ο Πάουλο πριν αρκετά χρόνια...

Το παντοτινό 10άρι και το νυν 10άρι της Γιουβέντους τα είπαν live μέσω Instagram το βράδυ της Παρασκευής, σε χαλαρό ύφος, με τη συζήτηση να αφορά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

«Κάνε προπόνηση για τη μονομαχία στα φάουλ με τον Μπουφόν στο τέρμα», είπε ο Ντιμπάλα προς τον Ντελ Πιέρο, για να καταλήξουν τελικά ότι ένα καλό έπαθλο για τον νικητή θα είναι η φανέλα του ηττημένου. Εννοείται μπιανκονέρα και με το 10 στην πλάτη.

Αν καταφέρει να νικήσει ο Ντιμπάλα, θα καταφέρει έτσι να πάρει μια φανέλα του Ντελ Πιέρο, αφού δεν είχε κάνει δική του σε πλειστηριασμό αυτή της σεζόν 2010-11. «Ημουν σίγουρος ότι θα την πάρω, απέμεναν πέντε ώρες και τελικά τελευταία στιγμή κάποιος έκανε καλύτερη προσφορά και δεν μπορούσα να επανέλθω με νέα. Εχασα τη φανέλα σου για 10 ευρώ», είπε ο Αργεντίνος, ρωτώντας τον Αλεξ για το καλύτερο του γκολ με φάουλ.


«Με τη Ρεάλ στον προημιτελικό το 1996. Και ένα με τη Μπολόνια. Κι αυτό με τη Ζενίτ ή κι αυτό με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Είναι ωραίο να βγαίνεις με το χειροκρότημα των αντίπαλων οπαδών», απάντησε ο Ντελ Πιέρο, ενώ ο Ντιμπάλα για τον εαυτό του διάλεξε ένα φετινό.

«Αυτό με την Ατλέτικο, επειδή νικήσαμε και επειδή ήταν δύσκολο, από εκείνη τη γωνία. Ο Πιάνιτς μου είπε να σουτάρω χαμηλά, αλλά τελικά επέλεξα ψηλά και δικαιώθηκα. Εβαλα γκολ και στον Ομπλακ, μόνο στον Τζίτζι δεν έχω βάλει», είπε ο Αργεντίνος.

Σε ερώτηση του Ντιμπάλα για το ποιος ήταν το είδωλο του Ντελ Πιέρο, ο Αλεξ απάντησε «ο Πλατινί, σε μια εποχή που αυτός, ο Μαραντόνα και ο Ζίκο έπαιζαν στην Ιταλία», για να επιλέξει στη συνέχεια ο ένας το καλύτερο γκολ του άλλου.

«Αυτό που έβαλες κόντρα στην Ιντερ, στο τελευταίο ματς, μάλλον είναι το πιο όμορφο σου. Υπήρξαν κι άλλα που έδειχναν την τεχνική σου, αλλά αυτό ήταν πλήρες», είπε ο Pinturicchio για τον Ντιμπάλα, για να επιλέξει μετά ο Πάουλο το καλύτερο του Αλεσάντρο.

«Αυτό που είχες κάνει με τη Φιορεντίνα στο Ντέλε Αλπι, κατά τη γνώμη μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου