7 Απρ 2020

Τι συμβαίνει με τον Κιέζα κι… εξαφανίστηκε από τα ρεπορτάζ της Γιουβέντους;

Παίκτης που φερόταν να είναι κοντά στη Γιουβέντους, φέρεται τώρα να είναι πιο κοντά στην Ιντερ.

Τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες, τα ονόματα που ακούγονται για τους μπιανκονέρι είναι αυτά των Πολ Πογκμπά και Μάουρο Ικάρντι, ενώ υπήρξαν αναφορές και στον Γκαμπριέλ Ζέσους της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία 24ωρα.


Γενικά όλο αυτό το διάστημα που δεν υπάρχουν αγώνες έχουμε διαβάσει διάφορα σενάρια, αλλά δεν έχουμε δει πουθενά γραμμένο ένα συγκεκριμένο όνομα. Αυτό του Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τη Γιούβε αλλά η αλλαγή ιδιοκτήτη στη Φιορεντίνα έβαλε φρένο στη μεταγραφή.

Να σχετίζεται, άραγε, αυτή η... εξαφάνιση του ονόματος του Κιέζα από το ρεπορτάζ της Γιουβέντους, με τις φήμες των τελευταίων 24ώρων για δυναμικό μπάσιμο του Μπέπε Μαρότα και της Ιντερ;


1 σχόλιο:

  1. Δε μου γεμιζει το ματι, φτανει με τους ελπιδοφορους, ειδαμε και Μπερναντεσκι που εδειχνε καλυτερα σημαδια. ειδαμε και (ευτυχως δεν καναμε καμια τρελα) Μιλινκοβιτς Σαβιτς που εμεινε σε μιση καλη σεζον. αμα θελουν μεχρι 30 οκ, παραπανω αντε γεια.
    Απο την αλλη καναμε ομως τη ρουλα να φαινεται οτι μπορει να μας παρει οποιον θελει επειδη βγαλαμε μονοι μας τα ματια και της δωσαμε τον καλυτερο αθλητικο διευθυντη και κρατησαμε τον βοηθο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή