23 Απρ 2020

Η περίπτωση του Ζοάο Κανσέλο: Ποιος έχασε; Η Γιουβέντους ή ο ποδοσφαιριστής;

Με ενδιαφέρον ενημερωνόμαστε για τον Ζοάο Κανσέλο και για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ είναι πραγματικά από τις πιο περίεργες περιπτώσεις που πέρασαν από τη Γιουβέντους, αφού δεν είναι και τόσο σύνηθες να κάνει κάποιος μεταγραφή στους μπιανκονέρι με περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ και ένα χρόνο μετά να πωλείται.

Το μυστήριο με τον Ζοάο Κανσέλο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, αν σκεφτούμε τώρα ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να τον πουλήσει και αυτή, με κάποια σενάρια πριν λίγες εβδομάδες να θέλουν την Ιντερ ως ενδιαφερόμενη. Την Ιντερ στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18, ως δανεικός από τη Βαλένθια, πριν πάει στη Γιούβε για το 2018-19.


Πολύ καλός επιθετικά αλλά και με χτυπητές αδυναμίες αμυντικά, ο Πορτογάλος τελικά περισσότερο βοήθησε τη Γιουβέντους σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες και λιγότερο αγωνιστικά.

Υπό αυτή την έννοια, βλέποντας και την πορεία του στο Μάντσεστερ, μάλλον δε βγαίνει χαμένη η Γιούβε από την παραχώρηση του. Αρκεί να μη ξανασυμβεί, τουλάχιστον σύντομα, κάτι ανάλογο όμως, γιατί σε βάθος χρόνου σίγουρα βγαίνει χαμένη μια ομάδα αν παίρνει παίκτες και τους δίνει μετά από μόλις ένα χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου