25 Μαΐ 2020

Ψάχνει επιστροφή στους πάγκους ο Αλέγκρι, θα προτιμούσε ομάδα της Ιταλίας

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το «διαζύγιο» της Γιουβέντους με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Θα είναι, άραγε, αντίπαλος τη νέα σεζόν;

Ο αποκλεισμός από τον Αγιαξ στον περσινό προημιτελικό του Champions League αποδείχθηκε μοιραίος για τον Μαξ, ο οποίος πάντως είναι στο μισθολόγιο της Γιούβε και φέτος, αφού είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό θα αλλάξει στο τέλος της σεζόν, όταν και αναμένεται να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Ποια θα είναι όμως αυτή; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Αλέγκρι θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία και να υπογράψει σε ομάδα της Serie A, αλλά αυτό γίνεται δύσκολο λόγω του κασέ του. Η Ιντερ έχει τον Κόντε, η Μίλαν μάλλον πάει για τον Ράγκνινγκ, η Νάπολι συνεχίζει με Γκατούζο δε θα έδινε ποτέ 5 ή και περισσότερα εκατ. ευρώ για προπονητή, οπότε μένει η περίπτωση της Ρόμα αν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτήτη.


Μπορεί, όμως, να το ρισκάρει ο Αλέγκρι και να περιμένει να βρεθεί άκρη στους τζαλορόσι; Μάλλον όχι, γι' αυτό και παίζει αρκετά η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου θα έχει και τον χρόνο, αφού η Ligue 1 διακόπηκε, να προγραμματίσει με την άνεση του τη μεταγραφική λίστα και γενικά τις ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν.

Και ποιος ξέρει; Ισως στο Παρίσι έχει παρέα και παλιούς γνωστούς, όπως ο Μίραλεμ Πιάνιτς ή ο Ματία Ντε Σίλιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου