15 Μαΐ 2020

Ο Κιελίνι βλέπει τον Ικάρντι σαν τον Τρεζεγκέ και στρώνει το χαλί για τη μεταγραφή του

Τα όσα αναφέρει ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην αυτοβιογραφία του για τον Μάουρο Ικάρντι, προκαλούν νέα μεταγραφικά σενάρια.

Το όνομα του Αργεντίνου φορ έπαιξε στο παρελθόν για τη Γιουβέντους και ακούστηκε και πριν λίγους μήνες, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι θα γίνει ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ιντερ.

Οπως και να έχει, οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι για τον Ικάρντι, λόγω της Γουάντα Νάρα, είναι πάντα προτεραιότητα η επιστροφή στην Ιταλία και όσα λέει για αυτόν ο Κιελίνι θα προκαλέσουν νέες φήμες για επικείμενη μεταγραφή.

«Ο Ικάρντι είναι φορ παγκόσμιας κλάσης, αν και ίσως του λείπει κάτι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της ομάδας. Θα έλεγα ότι είναι σαν τον Τρεζεγκέ, αν και με διαφορετικά χαρακτηριστικά: Εκτελεστής εντός περιοχής, με περιθώρια βελτίωση εκτός. Κλασικός φορ που τελειώνει τις φάσεις, διαφορετικός από φορ όπως οι Τζέκο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν, Λεβαντόφσκι που συμμετέχουν πολύ στο παιχνίδι της ομάδας», λέει ο αρχηγός της Γιούβε και συνεχίζει.


«Από τους σπουδαίους αντιπάλους που αντιμετώπισα, εκτιμώ πολύ τον Ικάρντι, ο οποίος εντός περιοχής είναι σχεδόν άπιαστος, είναι σαν... φίδι. Εντυπωσιακός. Επίσης, έχει σκοράρει πολύ κατά της Γιούβε και αυτό με πειράζει. Είναι όμως και καλός χαρακτήρας, είμαι σίγουρος για αυτό...».

Και αφού εκφράζει την πεποίθηση του ότι για να έφυγε από την Ιντερ κάτι πρέπει να συνέβη στις σχέσεις του με τη διοίκηση, ο Κιελίνι δηλώνει σίγουρος ότι ο Ικάρντι θα κερδίσει τίτλους στο μέλλον και τον χαρακτηρίζει «ένα Νο 9 που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου