17 Ιουν 2020

Η περίπτωση που μπορεί να εξελιχθεί σε «έξυπνη» μεταγραφή για τη Γιούβε

Από το ματς με τη Μίλαν η Γιουβέντους κρατάει, φυσικά, την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia και την απόδοση δύο παικτών. Ποιοι είναι αυτοί;

Οι Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Ματάις Ντε Λιχτ. Ο Ουρουγουανός χαφ και ο Ολλανδός στόπερ ανέβαιναν συνεχώς πριν έρθει η διακοπή λόγω κορονοϊού και στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη έδειξαν να συνεχίζουν από εκεί που είχαν μείνει.

Επειδή για τον Ντε Λιχτ, παρά το κακό ξεκίνημα του στη σεζόν, πάντα ήμασταν και παραμένουμε σίγουροι ότι θα δείξει όλη την αξία του και θα εξελιχθεί όπως πρέπει, θα σταθούμε περισσότερο στον Μπεντανκούρ, ο οποίος θα είναι ευχής έργον αν εξελιχθεί στον χαφ που ψάχνει η Γιούβε.

Δεν αναφερόμαστε στον box-to-box, στον αντι-Πογκμπά ή αντι-Βιδάλ που αναζητούνται από όταν έφυγαν αυτοί, αλλά στον χαφ που θα μπορεί να παίζει άνετα μπροστά από την άμυνα και να κάνει τη διαφορά, δίνοντας τέμπο στο παιχνίδι της ομάδας και απλώνοντας το.


Θεωρητικά αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να την κάνει ο Πιάνιτς, αλλά έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί. Θα είναι καλύτερα, επομένως, να επιμείνει στον Μπεντανκούρ ο Σάρι και να του δώσει όλο και περισσότερες ευθύνες, αφού, εκτός των άλλων, περισσότερο μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια η Γιούβε παρά στον Βόσνιο.

Και το γεγονός ότι ο Φάμπιο Παράτιτσι φέρεται να ετοιμάζεται για συζητήσεις με τον Ουρουγουανό για νέο συμβόλαιο, δείχνει ότι έτσι σκέφτονται και στο Τορίνο. Καιρό έχουμε, στο κάτω-κάτω, να δούμε μια «έξυπνη» μεταγραφή και αυτή του Μπεντανκούρ, ο οποίος αποκτήθηκε... τσάμπα στο πλαίσιο της επιστροφής του Κάρλος Τέβες στη Μπόκα Τζούνιορς, μπορεί να αποδειχθεί τέτοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου