8 Ιουν 2020

Τα 20 παιχνίδια σε 78 μέρες και ο μεγάλος φόβος του Σάρι


Το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί για τη Γιουβέντους πλέον, θα μας δείξει αν έχουν ή όχι δίκιο στη διοίκηση. Είναι πλέον επίσημο ότι η Γιούβε στις 13 Ιουνίου θα παίξει τη ρεβάνς του κυπέλλου με τη Μίλαν και αν προκριθεί θα έχει τέσσερις μέρες μετά τον τελικό κόντρα σε Νάπολι ή Ιντερ. Ζόρικη αρχή. Και ακόμη καλύτερη συνέχεια...

Αν υποθέσουμε ότι τα πράγματα πάνε τέλεια, δεν στραβώνει τίποτα πουθενά και οι μπιανκονέρι πάνε ως το τέλος και στο Champions League, τότε θα παίξουν 20 παιχνίδια σε 78 μέρες. Κάθε 3-4 μέρες, δηλαδή, θα υπάρχει ματς.


Εδώ υπάρχουν δύο οπτικές. Η μία είναι η καλή, η οποία λέει ότι το υλικό της Γιουβέντους θα αποδειχθεί γεμάτο και αξιόπιστο, οπότε ο Φάμπιο Παράτιτσι είχε δίκιο και όλα καλά.

Η άλλη είναι η κακή, η οποία λέει ότι θα υπάρξουν τραυματισμοί και ίσως η Γιούβε πληρώσει ακόμη και την ηλικία των παλαιότερων, αν αποδειχθούν αναξιόπιστοι κάποιοι νεότεροι. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του Μαουρίτσιο Σάρι, αρχής γενομένης από το πρώτο ματς μέχρι όπου φτάσει η ομάδα (στην Ευρώπη).

Σε μια τέτοια περίπτωση, με δεδομένο και το γεγονός ότι έχουν προηγηθεί τόσοι τίτλοι, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Εύκολο, όμως, σε τέτοια οικονομική συγκυρία και με τη λογική του κλαμπ να είναι οι ανταλλαγές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου