13 Αυγ 2020

Τα πάντα είναι ανοιχτά για τον Ντιμπάλα: Οι δυο λόγοι που μπορεί να πουληθεί


Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα ή θα πουληθεί; Ολα πιθανά είναι...

Ο Αργεντίνος έρχεται από μια σεζόν στην οποία ανακηρύχθηκε MVP της Serie A και παράλληλα «ζέστανε» και πάλι τους οπαδούς με τις εμφανίσεις του. Λογικό είναι, επομένως, η πρώτη σκέψη του κόσμου να είναι ότι δεν πωλείται. Και μπορεί όντως να είναι έτσι, αφού τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου με αυξημένες απολαβές. Πόσο αυξημένες όμως;

Αν πιστέψουμε τα ίδια ρεπορτάζ, ο Ντιμπάλα που παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ζητάει τα διπλά, δηλαδή 15, με τον Τύπο να εκτιμάει ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία στα 12-13 εκατ. Τα ίδια ρεπορτάζ, όμως, αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο πώλησης για δύο λόγους.

Ο πρώτος, έχει να κάνει με τα οικονομικά. Ο Πάουλο βαραίνει με κάτι περισσότερο από 10 εκατ. ευρώ τον ισολογισμό ετησίως, οπότε μια πώληση του για 120 εκατ. ευρώ, για παράδειγμα, θα έφτιαχνε μια και καλή τα βιβλία της Γιούβε παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τα οικονομικά της, όπως και όλων των κλαμπ.


Ο δεύτερος, είναι αγωνιστικός και μεταγραφικός. Τι εννοούμε; Οτι με τις φήμες να θέλουν τη Ρεάλ να ενδιαφέρεται, οι μπιανκονέρι θα μπορούσαν να κοστολογήσουν στα 120 εκατ. ευρώ τον Ντιμπάλα και να πάρουν ένα ή δύο χαφ από τους Μαδριλένους, όπως για παράδειγμα τον Ισκο ή τον Κρος ή και τους δύο. Και για τον Αντρέα Πίρλο, υπενθυμίζουμε, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι είναι προτεραιότητα η ενίσχυση στο χώρο του κέντρου.

Παράλληλα, με πώληση του Αργεντίνου η Γιουβέντους θα μπορούσε να κινηθεί πιο άνετα για την απόκτηση ενός κλασικού φορ, αφού τα ίδια ρεπορτάζ πάντα, αναφέρουν ότι ο Πίρλο θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα αν έχει ένα κανονικό φορ δίπλα του και όχι έναν ελεύθερο επιθετικό.

Οπως και να έχει, το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σε αυτό το θέμα, στο οποίο, επαναλαμβάνουμε, οι Ιταλοί θεωρούν ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου