13 Αυγ 2020

Οι τρεις Ιταλοί που γράφονται για τη Γιουβέντους - Ποια είναι τα δεδομένα και πόσο πιθανές είναι οι μεταγραφές


Μπορεί με την ανακοίνωση για τον Αντρέα Πίρλο να κυκλοφόρησαν σενάρια για μεταγραφές Ιταλών παικτών, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου και ίσως πάνω σε αυτό να πάτησαν και οι δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα για να γράψουν περί Τονάλι, Κιέζα ή Τζανιόλο. Τώρα όμως που έχουν περάσει λίγες μέρες, καλό είναι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Σε ό,τι αφορά τον Τονάλι, βασικά, τα βάζει στη θέση τους η ίδια η Γιούβε, αφού έχει διαρρεύσει προς τον Τύπο ότι έχει σταματήσει εδώ και μήνες να ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν προτίθεται να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του. Στο Τορίνο, προφανώς, ξέρουν ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Ιντερ, οπότε δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για να κυνηγήσουν έναν παίκτη που έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Κιέζα, η Φιορεντίνα ζητάει 70 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που είχε πει πριν μήνες ο Ρόκο Κομίσο και αυτό επανέλαβε και πριν τρεις εβδομάδες σε επικοινωνία που είχε με τον Φάμπιο Παράτιτσι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα γιατί κανείς στο Τορίνο δε θεωρεί λογικό να δοθούν τόσα λεφτά για τον Κιέζα, ο οποίος δεν προέρχεται και από την καλύτερη σεζόν του.


Απομένει, επομένως, ο Τζανιόλο, για τον οποίο το θέμα είναι ανοιχτό αλλά και δύσκολο, αφού έχουμε ένα... ντεζαβού των περσινών με τον Κιέζα. Τότε, η Γιούβε είχε συμφωνήσει με τον εξτρέμ της Φιορεντίνα και με τα αδέρφια Ντέλα Βάλε, αλλά τελικά αυτοί πούλησαν τις μετοχές στον Κομίσο, ο οποίος δεν μπορούσε να... συστηθεί στους οπαδούς των βιόλα πουλώντας στη Γιούβε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τους.

Τώρα, αυτό έχει συμβεί με τη Ρόμα. Αν παρέμενε ο Τζέιμς Παλότα θα υπήρχαν καλές πιθανότητες να γίνει το deal, αλλά με την αλλαγή ιδιοκτήτη στους τζαλορόσι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Νταν Φρέντκιν να ξεκινήσει τη «ζωή» του στη Ρόμα πουλώντας το μεγαλύτερο ταλέντο της στη Γιούβε. Δεν είναι απίθανο, αλλά δεν είναι και εύκολο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου