13 Αυγ 2020

Η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει Κριστιάνο Ρονάλντο ή Ντιμπάλα


Ο ιταλικός Τύπος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένας εκ των Πάουλο Ντιμπάλα ή Κριστιάνο Ρονάλντο που πουληθεί, με τον Πορτογάλο πάντως να διαψεύδει τα πάντα.

Η μεταγραφική περίοδος είναι μπροστά μας και αυτό σημαίνει ότι τους προσεχείς μήνες θα γραφτούν πολλά. Πάρα πολλά. Τα περισσότερα θα αποδειχθούν λανθασμένες πληροφορίες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, αλλά σίγουρα προκαλούν αίσθηση όλα τα σενάρια και ειδικά όταν αφορούν μεγάλα ονόματα. Οπως, δηλαδή, γίνεται στην περίπτωση της Γιουβέντους.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η συζήτηση δεν άρχισε από την Ιταλία αλλά από την Ισπανία, όπου ο δημοσιογράφος που έγραψε την αυτοβιογραφία του Λιονέλ Μέσι υποστήριξε ότι οι μπιανκονέρι έχουν ενημερώσει τον Ζόρζε Μέντες να βρει ομάδα για τον Ρονάλντο επειδή θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του λόγω του οικονομικού «χτυπήματος» που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός.


Το συγκεκριμένο σενάριο, φυσικά, το αναπαρήγαγαν στην Ιταλία, μέχρι που ήρθε η διάψευση από το περιβάλλον του CR7 μέσω της ισπανικής AS: «Δεν ισχύουν όσα κυκλοφόρησαν, ο Κριστιάνο είναι χαρούμενος και θέλει να μείνει στη Γιούβε».

Λίγη ώρα μετά τη διάψευση του Πορτογάλου, λοιπόν, κυκλοφόρησαν σενάρια για τον Ντιμπάλα, ο οποίος φέρεται να πωλείται με τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ. Αυτό, βέβαια, έχει γραφτεί κι άλλες φορές, με τη Mediaset να μεταδίδει ότι σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες οι μπιανκονέρι θα πουλήσουν έναν εκ των Ρονάλντο ή Ντιμπάλα φέτος για οικονομικούς λόγους.

Δεν το αποκλείουμε να γίνει κάτι τέτοιο, το έχουμε ξαναγράψει άλλωστε. Απλά προκαλεί εντύπωση, όπως διαβάζαμε και από Ιταλούς στα social media, το να γράφουν οι εφημερίδες και τα σάιτ ότι η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει Ρονάλντο ή Ντιμπάλα επειδή ο ισολογισμός μπορεί να κλείσει με -70 εκατ. ευρώ λόγω κορονοϊού, αλλά την ίδια ώρα να γράφουν ότι είναι πιθανό να πάρει τον Μέσι η Ιντερ, ο ισολογισμός της οποίας θα κλείσει με τουλάχιστον -100 εκατ. ευρώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου