11 Σεπ 2020

Η μεγάλη αρπαγή που μπορεί να κάνει η Γιούβε με τον Πογκμπά


Η υπόθεση του Πολ Πογκμπά μπορεί να εξελιχθεί πραγματικά σε μοναδική στα χρονικά για Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος χαφ, όπως έχουμε ξαναγράψει, αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Αντρέα Πίρλο για το χώρο του κέντρου, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει κάτι αυτή τη στιγμή. Τόσο επειδή η Γιουνάιτεντ δε θέλει να τον πουλήσει, όπως είπε ο Μίνο Ραϊόλα, όσο κι επειδή ο κορονοϊός δεν επιτρέπει στη Γιούβε να ξοδέψει πολλά για μια μεταγραφή.

Ετσι, το θέμα παραμένει ανοιχτό, ειδικά όσο ο Πογκμπά δεν αρχίζει συζητήσεις με τους Αγγλους για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η πλευρά του Γάλλου δε δείχνει να βιάζεται και ιδιαίτερα να μπει σε τέτοιες συζητήσεις.


Μπορεί αυτό να σημαίνει κάτι για τους μπιανκονέρι; Σύμφωνα με κάποια αγγλικά Μέσα, ναι, αφού κάποιοι πιστεύουν ότι ο στόχος του Πογκμπά είναι να επιστρέψει στη Γιουβέντους και ο Ραϊόλα, με δεδομένο ότι μένει μόνο ένας χρόνος στο συμβόλαιο του με την ομάδα του Μάντσεστερ και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει για το προσεχές καλοκαίρι, φέρεται να στοχεύει στο ίδιο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, άλλωστε, η προμήθεια που θα πάρει θα είναι... πολύ δυνατή. Και η Γιούβε, αν όντως γίνουν έτσι τα πράγματα, θα έχει πάρει δύο φορές από τη Γιουνάιτεντ ως ελεύθερο τον Πογκμπά και θα της τον έχει πουλήσει μία φορά για 105 εκατ. ευρώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου