11 Σεπ 2020

Τα μεγάλα συμβόλαια είναι ο πραγματικός λόγος που η Γιούβε δυσκολεύεται να ξεφορτωθεί παίκτες που δεν της κάνουν


Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στο να ξεφορτωθεί παίκτες, δηλαδή συμβόλαια, θα πρέπει επιτέλους να της γίνουν μάθημα.

Οι μπιανκονέρι προς το παρόν έχουν πάρει καλά λεφτά, τα οποία αμέσως επιστράφηκαν αφού μιλάμε για... τράμπα με τον Αρτούρ, για τον Πιάνιτς. Στο ταμείο βέβαια, επειδή έγινε ανταλλαγή με τον Βραζιλιάνο χαφ, δε φαίνεται τίποτα.

Οπως δε φαίνεται τίποτα από άλλες αποχωρήσεις, όπως αυτές των Ματουιντί και Ιγουαΐν (λύνει το συμβόλαιο του, πέταξε για ΗΠΑ), όπως δε θα φανεί τίποτα και στο μέλλον, αν στο Τορίνο δεν αποφασίσουν επιτέλους να αλλάξουν τακτική σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια που προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές.


Το να αποκτάς ως ελεύθερο έναν παίκτη, προφανώς είναι καλό και ειδικά η Γιούβε έχει γίνει... εξπέρ σε αυτό. Το να του προσφέρεις όμως πολύ υψηλό συμβόλαιο για να σε προτιμήσει, πιστεύοντας ότι αφού τον παίρνεις ως ελεύθερο δεν έγινε και τίποτα, δεν είναι και τόσο καλό.

Οι μπιανκονέρι δυσκολεύονται να ξεφορτωθούν παίκτες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όχι μόνο επειδή ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες όπως δείχνει και η απουσία μεγάλων μεταγραφών, αλλά κι επειδή αυτοί οι παίκτες είναι δύσκολο να βρουν τέτοια συμβόλαια αλλού.

Τη στιγμή που τον αποκτάς τον ποδοσφαιριστή, βέβαια, δεν το σκέφτεσαι αυτό. Τώρα που πρέπει να τον πουλήσεις όμως, Φάμπιο Παράτιτσι, το σκέφτεσαι. Και επειδή αυτή τη λογική των υψηλών συμβολαίων στους ελεύθερους την είχε καθιερώσει ο Μπέπε Μαρότα, ας ελπίσουμε να μη συνεχιστεί γιατί στο μέλλον μπορεί να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου