10 Σεπ 2020

Οι τελευταίες επενδύσεις της οικογένειας Ανιέλι έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον


Οι κινήσεις της οικογένειας Ανιέλι στο επιχειρηματικό πεδίο έχουν πάντα ενδιαφέρον και για τη Γιουβέντους.


Ο κορονοϊός, όπως ξέρουμε όλοι, έχει πλήξει οικονομικά τους πάντες και τα πάντα. Αλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο. Στην περίπτωση των ιδιοκτητών της Γιούβε, η ζημιά μάλλον δεν είναι και τόσο μεγάλη, αφού οι Ανιέλι βρίσκουν πάντα τον τρόπο για να βγάζουν λεφτά. Και το ίδιο συμβαίνει και τώρα, αφού δική τους επιχείρηση έχει αναλάβει, για παράδειγμα, όπως γράφουν, να παράγει καθημερινά δεκάδες εκατομμύρια προστατευτικές μάσκες για την Ιταλία.


Δεν είναι αυτό, όμως, που μας προκαλεί το ενδιαφέρον, αλλά η είδηση ότι η οικογένεια έχει κάνει νέο... ντου στον χώρο των ΜΜΕ και έχει πάρει υπό τον έλεγχο της πλέον και τη La Repubblica, ενώ υπάρχει πάντα και η La Stampa. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν ενδιαφέρον από εδώ και πέρα τα ρεπορτάζ και της συγκεκριμένης εφημερίδας σε ό,τι αφορά τη Γιούβε, αλλά πάνω απ' όλα σημαίνει ότι η οικογένεια επενδύει ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

Και όσο οι Ανιέλι/Ελκαν είναι καλά, τόσο μπορεί να είναι ήσυχη και η Γιουβέντους, ακόμη κι αν οι εποχές είναι δύσκολες γενικά για το ποδόσφαιρο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου