10 Σεπ 2020

Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις; Ο Πίρλο μάλλον δε δουλεύει με τις συνθήκες που θα ήθελε


Με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αντρέα Πίρλο μάλλον δε δουλεύει με τις συνθήκες που θα ήθελε.

Αυτό δεν το αναφέρουμε λόγω των εθνικών ομάδων, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στη Γιουβέντους αυτή τη στιγμή, αφού έχει νέο προπονητή αλλά χωρίς χρόνο για να δουλέψει με τους παίκτες του, αφού οι διεθνείς έλειπαν για μέρες.

Το αναφέρουμε επειδή η ίδια η Γιούβε, δηλαδή ο Φάμπιο Παράτιτσι, δεν έχει καταφέρει ακόμη να ελαφρύνει το ρόστερ, να ελαφρύνει το μισθολόγιο, να... πάρει από τα πόδια του προπονητή τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.


Ο Πίρλο ανακοινώθηκε από τους μπιανκονέρι πριν 32 μέρες και 32 μέρες μετά, η κατάσταση έχει ως εξής σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις: Ο Ιγουαΐν παραμένει στην ομάδα, ο Κεντίρα παραμένει στην ομάδα, ο Ντε Σίλιο παραμένει στην ομάδα, ο Ντάγκλας Κόστα (για την παραμονή του οποίου υπήρχε μεγάλο ερωτηματικό) παραμένει στην ομάδα.

Οχι και ό,τι καλύτερο, όπως δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό που έχει καταφέρει προς το παρόν η Γιούβε στις πωλήσεις. Ο Ματουιντί έμεινε ελεύθερος για να πάει στις ΗΠΑ, ο Περίν δόθηκε δανεικός στην Τζένοα, ο Ρομέρο δόθηκε δανεικός για 2 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα που έχει οψιόν αγοράς, ο Πιάνιτς έγινε τράμπα με τον Αρτούρ.

Με λίγα λόγια, αυτό που έχει καταφέρει προς το παρόν ο Παράτιτσι είναι να χαμηλώσει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Με την έναρξη της σεζόν να μην απέχει πολύ όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμη να απομακρύνει όλους αυτούς δεν υπολογίζονται και παράλληλα να φέρει λεφτά στο ταμείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου