13 Φεβ 2022

Θα κάνει πίσω ο Ντιμπάλα για το νέο συμβόλαιο; Σενάριο πως θα υπογράψει με λιγότερα


Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν κάλεσε τον Πάουλο Ντιμπάλα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους έστω με λιγότερα λεφτά και ο Αργεντίνος φέρεται να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να το κάνει.

Οταν η διοίκηση ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο Τζίτζι είχε τοποθετηθεί για το θέμα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. Και αυτό που είχε να πει, αφορούσε τον Ντιμπάλα. Συγκεκριμένα, εκφράζοντας την έκπληξη του και τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του Σέρβου φορ, ο Μπουφόν είχε δώσει μια συμβουλή στον Αργεντίνο: Να ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμη κι αν έπρεπε να παίρνει λιγότερα λεφτά (από τα 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως να πέσει στα 7) και όχι αύξηση όπως ήθελε.

Ακολούθησαν αρκετά ρεπορτάζ που ήθελαν τον Πάουλο να το βλέπει αλλιώς, να είναι προβληματισμένος από τη στάση της διοίκησης και να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την αποχώρηση. Τώρα, όμως, τα ρεπορτάζ των Ιταλών αλλάζουν σιγά-σιγά και αυτό που γράφουν σήμερα είναι ότι το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ πιο χαλαρό, πιο ήρεμο, πιο ζεστό σε σχέση με πριν λίγες εβδομάδες.

Οι διοικούντες περιμένουν εντός του μήνα την άφιξη στο Τορίνο του μάνατζερ του Αργεντίνου, προκειμένου να γίνει η συζήτηση που θα κρίνει τα πάντα. Και αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται πλέον, αυτή η συνάντηση θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα, πολύ καλύτερο από ό,τι θα περίμενε κανείς πριν 3-4 εβδομάδες. Βασικά, είναι μια συζήτηση που θα γίνει με τις δύο πλευρές να ξεκινούν από μια -πολύ σημαντική- κοινή παραδοχή: Στόχος είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Και αν το θέλουν πραγματικά και οι δύο πλευρές, θα βρεθεί ο τρόπος για να συμφωνήσουν.

Διαβάστε ακόμη

Οι λεπτομέρειας μιας ασύλληπτης τραγωδίας: Δύο ποδοσφαιριστές φοβήθηκαν να πετάξουν και σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε δύο φορές: Η ιστορία του Τόνι Μπακέτι που κανείς δεν ήθελε να πει

Τόμας Τρίντσε Κάρλοβιτς: Αρνήθηκε το ποδόσφαιρο της ελίτ και έγινε θρύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου