14 Φεβ 2022

Η Γιούβε θέλει να κρατήσει τον Μπερναρντέσκι αλλά θα του προτείνει κάτι που ίσως να μην του αρέσει


Αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση Ντιμπάλα, η Γιουβέντους έχει άλλους τέσσερις παίκτες με συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο και ο ένας εξ αυτών είναι... δύσκολος για την ανανέωση.

Με τη μεταγραφική περίοδο να αποτελεί παρελθόν, η διοίκηση έχει ως προτεραιότητα πλέον το να λύσει το θέμα των συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν. Ενα είναι αυτό του Ντιμπάλα και τα άλλα τέσσερα είναι αυτά των Κουαδράδο, Ντε Σίλιο, Μπερναρντέσκι και Περίν. Τέσσερις παίκτες με τους οποίους οι συζητήσεις αναμένεται να γίνουν εντός του μήνα. Οπως και με τον Αργεντινο.

Επιθυμία της Γιούβε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι να τους κρατήσει όλους. Να ανανεώσει και τα τέσσερα συμβόλαια, αλλά με διαφορετικούς όρους. Σε κάποιους, όπως ο Κουαδράδο, αναμένεται να προταθεί το να ανανεώσει με τα ίδια λεφτά που παίρνει τώρα. Στους άλλους τρεις κατά πάσα πιθανότητα θα προταθούν νέα συμβόλαια αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Από αυτούς τους τέσσερις παίκτες λοιπόν, υπάρχει ένας που φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος. Αυτός που ψήνεται λιγότερο, δηλαδή, για να ανανεώσει το συμβόλαιο με μείωση αποδοχών. Πρόκειται για τον Μπερναρντέσκι, ο οποίος πριν λίγους μήνες άλλαξε μάνατζερ μάλιστα και όταν συμβαίνει αυτό συνήθως ακολουθεί μεταγραφή.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε, φυσικά, από τώρα τι ακριβώς θα γίνει και σε ποια ομάδα μπορεί να πάει αν φύγει από τη Γιουβέντους. Ξέρουμε όμως ότι αν ο Φεντερίκο κάνει τον πολύ δύσκολο με τα λεφτά που θα ζητάει για να ανανεώσει, η διοίκηση δεν θα το σκεφτεί και πολύ: Θα αποσύρει την πρόταση της και θα τον αφήσει να φύγει.

Διαβάστε ακόμη

Κλαούντιο Κανίγια: Ο παικταράς που δεν έπιασε στο Καμπιονάτο αλλά αγαπήθηκε παράφορα

Τρίφον Ιβανόφ: Ο αντισυμβατικός αμυντικός που αγαπήθηκε πολύ και έφυγε νωρίς

Η άγνωστη ιστορία της Ζανκτ Πάουλι πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου