13 Νοε 2022

Οι 3+1 μεταγραφικές περιπτώσεις που απασχολούν τη Γιούβε


Ο Ιανουάριος πλησιάζει σιγά-σιγά και αυτό σημαίνει ότι αρχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια και για τη Γιουβέντους. 

Από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα είναι φανερό ότι οι μπιανκονέρι έχουν διάφορα προβλήματα. Και αυτό δεν αλλάζει επειδή έκαναν κάποιες συνεχόμενες νίκες και βελτίωσαν τη θέση τους στην κατάταξη. Είναι φανερό ότι στο ρόστερ της Γιούβε θα πρέπει να γίνουν αλλαγές, θα πρέπει να γίνουν προσθαφαιρέσεις και οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να αναφέρουν τα σχετικά σενάρια. 

Ένα από αυτά, το οποίο μάλιστα... αντέχει στο χρόνο, είναι αυτό για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο οποίος αρέσει πολύ. Ένα άλλο που προέκυψε τώρα, είναι αυτό για τον Ρικ Κάρσντορπ, τον Ολλανδό δεξιό μπακ της Ρόμα που έχει γίνει ανεπιθύμητος για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Και ένα άλλο που κυκλοφορεί, από τη Gazzetta dello Sport, θέλει τη Γιούβε να εξετάζει και άλλη περίπτωση δεξιού μπακ, πλην του Κάρσντορπ.

Ο λόγος για τον Αλβάρο Οντριοθόλα, τον 26χρονο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φιορεντίνα ως δανεικός. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Οντριοθόλα, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024, μπορεί να αποδειχθεί πιο εύκολη περίπτωση από τον Κάρσντορπ λόγω των εξαιρετικών σχέσεων με τη Ρεάλ, η οποία είναι θετική στο να συζητήσει και για δανεισμό και όχι μόνο για πώληση, όπως η Ρόμα για τον Ολλανδό.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου