13 Νοε 2022

Γιατί, τελικά απολύθηκε ο Σάρι ενώ πήρε πρωτάθλημα με τη Γιούβε; - Η Tuttosport δίνει την απάντηση


Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και η Tuttosport εστίασε στον Μαουρίτσιο Σάρι και τη θητεία του στους μπιανκονέρι.

Με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες και να έχει μπει στην 4άδα, ο αγώνας με την ομάδα της Ρώμης έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού με νίκη η Γιούβε θα πάει στη διακοπή για το Μουντιάλ έχοντας, στη χειρότερη περίπτωση, την 3η θέση. Κάτι που έμοιαζε αδύνατο πριν ένα μήνα, μετά την ήττα από τη Μίλαν. Από τότε, όμως, οι μπιανκονέρι άρχισαν σερί νικών και θέλουν να το συνεχίσουν και κόντρα στη Λάτσιο του Σάρι, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε τη Γιουβέντους και ένα χρόνο μετά απολύθηκε.

Γιατί, όμως, συνέβη αυτό αν και η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα; Ο λόγος, όπως εξηγεί η Tuttosport, δεν ήταν ο αποκλεισμός στους «16» του Champions League από τη Λυών αλλά οι κακές σχέσεις με τους παίκτες. Και αναφέρονται δύο συγκεκριμένα ονόματα σε αυτό το κείμενο.

Πρόκειται για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι υποδεικνύονται από την Tuttosport ως αυτοί που ηγήθηκαν της κόντρας των παικτών με τον προπονητή. Μια κόντρα που υπήρχε, καταλήγει η εφημερίδα, όχι λόγω της συμπεριφοράς του Σάρι αλλά λόγω των αλλαγών που ήθελε να κάνει στην τακτική, στην αγωνιστική φιλοσοφία της Γιουβέντους. Και τελικά αντί να αλλάξει την ομάδα, άλλαξε ομάδα ο ίδιος...

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/officialsslazio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου